România, promovată ca destinaţie atractivă pentru organizarea de events

România, promovată ca destinaţie atractivă pentru organizarea de events
person Horeca
access_time_filled

În perioada 24-26 mai 2011, România este prezentă la Frankfurt (Germania), la cea mai importantă manifestare expozițională pentru organizatorii de evenimente, congrese și conferințe din Europa – „IMEX – The Worldwide Exhibition for Incentive Trade, Meetings and Events”.
standimexStandul României, prezentat sub motto-ul „Romania meets green”, are 100 mp și promovează țara ca pe o destinație atractivă inclusiv prin prisma capacității de organizare de evenimente, congrese, conferințe și expoziții.
În cadrul standului este amenajat un spațiu special pentru prezentări ale subexpozanților prezenți (hoteluri și agenții specializate pe segmentul MICE), unde vizitatorii pot primi informații referitoare la posibilitățile de organizare de evenimente existente în țara noastră.
„Agenții specializate din Austria, Germania, Marea Britanie, Franța, Mexic și Belgia au participat la prezentările de destinație, apreciind atât calitatea hotelurilor românești și a serviciilor din unitățile de cazare cu capacitate pentru organizarea de evenimente, cât și atractivitatea ofertelor de servicii suplimentare, reprezentate de cele șase produse promovate prin intermediul brandului de turism al României”, se arată în comunicatul de presă emis de Miinisterul Turismului.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302