Se deschide Pescaria Selgros Bucuresti-Baneasa!

Se deschide Pescaria Selgros Bucuresti-Baneasa!
person Horeca
access_time_filled

Â

Se deschide Pescaria Selgros Bucuresti-Baneasa!

pescarie_selgrosMiercuri, 17.03.2010, se deschide Pescaria Selgros, raionul specializat de peste proaspat din cadrul magazinului Selgros din Bucuresti-Baneasa. Pescaria Selgros are o suprafata totala de aproximativ 200 metri patrati, din care suprafata de vanzare ocupa 64 metri patrati.Pescaria este construita similar unei mici unitati de transare cu respectarea fluxurilor de marfa, cu vestiare filtru pentru angajati, cu spatii special destinate eviscerarii si filetarii, un spatiu pentru receptie marfa, depozite si incaperi pentru detergenti si materiale de ambalare. Spatiul de vanzare cu aer conditionat este dotat cu patru acvarii, apa fiind in permanenta filtrata si racita. Spatiul de vanzare are de asemenea o vitrina de expunere moderna pe care pestele si gheata se pastreaza mereu in conditii optime. Pescaria Selgros respecta sistemul HACCP, prin care compania garanteaza faptul ca ofera produse alimentare sigure si de calitate.
Sortimentul Pescariei Selgros cuprinde peste viu: pastrav, crap, caras, peste proaspat de acvacultura si de Dunare: crap, pastrav, caras, stiuca etc, peste proaspat oceanic: somon, dorada, biban etc, fructe de mare: creveti, scoici, caracatite etc si peste afumat. Pescaria Selgros Baneasa este al doilea magazin de peste Selgros din Romania. Prima Pescarie a companiei a fost deschisa la sfarsitul anului 2009 la Brasov.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302