Servicii de concierge de lux pariziene şi în România

Servicii de concierge de lux pariziene şi în România
person Horeca
access_time_filled

Servicii de concierge de lux pariziene și în România

Cea mai bună companie de servicii de concierge de lux din Paris, Radosa se lansează în România pe 15 aprilie 2011, în cadrul unui eveniment exclusivist care se va desfășura la București, anunță reprezentanții companiei. Lansarea Radosa în România reprezintă un eveniment important pentru piața locală de călătorii de business și agrement.

concierge people

Compania furnizează servicii exclusiviste de ‘Premium Global Concierge’, de la experiențe unice de voiaj la cerințe de bază. „Indiferent dacă faceți o rezervare la cină sau vă planificați un lung sejur în străinătate, asistenții companiei sunt rapizi, eficienți și cu o pregătire adecvată pentru a putea oferi cele mai bune servicii disponibile în prezent, atât telefonic cât și prin corespondență electronică. Compania oferă superlativul în materie de servicii personalizate”, se arată în comunicatul de presă.

concierge 2

Membrii Radosa au acces la beneficii și privilegii la cele mai bune hoteluri, restaurante, spa-uri, produse de lux din lume. Clientul beneficiază de recomandări directe de la consultantul său personal și are la dispoziție o linie telefonică dedicată 24/24 ore, 365 de zile pe an.

„Radosa este interesată exclusiv de facilitarea vieții membrilor săi. Dacă doriți un bilet la premiera unui film renumit sau la un eveniment sportiv, o lojă la operă, bilete pentru un spectacol de teatru sold-out sau o rezervare lângă podium pe durata celebrei Fashion Week, tot ce vă trebuie este să apelați la serviciile concierge ale RADOSA”, se arată în comunicatul de presă.

concierge1

Extensia Radosa, www.stylishtravellers.com, conectează călătorii în scopuri de business, precum și pe cei în scopuri de agrement în dorința acestora de a explora globul la prețuri accesibile. Acesta este un portal online unde fiecare vizitator va găsi exact ceea ce are nevoie: zboruri (de la low-cost la zboruri private), hoteluri (de la cele cu servicii bed and breakfast până la cele de pe insule), un etalon de zboruri și hoteluri a căror gamă se întinde de la cele mai convenabile oferte la cele mai rafinate preferințe pentru lux.

radosa

Începând cu 15 aprilie, versiunea românească va oferi o gamă completă de servicii și facilități membrilor săi, un portofoliu de 150.000 hoteluri către 15.000 destinații și o panoplie extinsă de posibilități internaționale de călătorii aeriene. Toți fanii călătoriilor, care aleg fie destinații exotice în condiții exclusiviste, fie rute consacrate, vor primi acces egal la o asistență și consultanță înalt calificate.

Despre compania Radosa

RADOSA oferă servicii tip ‘Premium Global Concierge’ precum accesul la vinării renumite ale lumii, vile și castele private, colecții de artă, evenimente sportive și de Haute couture, bucătari-șefi cu stele Michelin, Private Sommeliers, rezervări de restaurant și acces privilegiat la o selecție de 100 de hoteluri de lux. Informațiile și rezervările sunt administrate printr-o singură central operatori. RADOSA furnizează agențiilor de turism de ultra-lux și clienților direcți informații detaliate despre oferte superlative la toate categoriile de bunuri de lux.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302