Singura televiziune de turism din România, emite şi în reţeaua UPC Digital

Singura televiziune de turism din România, emite şi în reţeaua UPC Digital
person Horeca
access_time_filled

Prima televiziune de turism din România, Travel Mix anunță că începând cu 28 iunie 2011, va emite și în rețeaua UPC Digital Național, pe lângă Digi TV și Focus Sat. Postul TV Travel Mix s-a lansat pe piața românească în luna martie a acestui an, în cadrul Târgului de Turism Holiday Market organizat de ANAT la Palatul Parlamentului.
tv„UPC este unul dintre cei mai importanți jucatori din piața serviciilor de televiziune din România și începând cu 28 iunie oferă tuturor abonaților UPC digital, un canal tv profilat pe promovarea turismului autohton și internațional”, se arată în comunicatul de presă.
Obiectivul Travel Mix este acela de a promova turismul în toate formele lui: călătorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism etc și de a oferi posibilitatea tuturor să descopere noi destinații turistice.
„Începând de astăzi, un număr mult mai mare de telespectatori au la dispoziție o noua sursă de inspirație pentru călătoriile lor și modalități diverse de petrecere a timpului liber în spații destinate exclusiv relaxării, iar operatorii din turism își pot prezenta serviciile turistice unui număr mult mai mare de potențiali clienți”, se mai arată în comunicatul de presă. Televiziunea Națională de Turism emite în rețeaua UPC Digital în pachetul de bază pe canalul 309.
Travel Mix aparține companiei de media MIXMONTAN SRL, firmă care are în portofoliu, Televiziunea Valea Prahovei TV, Ziarul Valea Prahovei și postul de Radio Best FM.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302