Tarifele de pe Litoral nu se majorează începând cu 1 august

Tarifele de pe Litoral nu se majorează începând cu 1 august
person Horeca
access_time_filled

cheiehotelTarifele de cazare de pe litoralul românesc nu se majorează începând cu 1 august 2011, anunță Asociația Litoral-Delta Dunării, „deoarece această perioadă nu reprezintă un prag de vârf al sezonului de vară, tarifele fiind în acest moment aceleași cu jumătatea lunii iulie”, se arată în comunicatul de presă semnat de președintele Asociației Litoral, Corina Martin. Anunțul vine în urma speculărilor din presă conform cărora tarifele ar crește cu 20% pe litoral, începând cu 1 august.
Ba mai mult spun reprezentanții Asociației Litoral, tarifele încep să scadă treptat începând cu 15 august, când intră în vigoare programul pentru sezon intermediar „Zile gratuite de vacanță” (15-31 august), urmat de programul de extrasezon „Litoralul pentru toți” (1 septembrie – 15 octombrie).

litoral

Numărul turiștilor care își petrec vacanțele pe litoral anul acesta va crește cu circa 5% comparativ cu anul trecut, a declarat Corina Martin. În 2010 au fost înregistrați pe litoral aproximativ 1.3 milioane de turiști. Mamaia este stațiunea cu cel mai mare grad de ocupare, urmată de Eforie Nord și Jupiter, la polul opus situându-se Eforie Sud.
„În acest moment, gradul mediu de ocupare pe litoral este între 90% și 95%, și de 100% în weekenduri, și reprezintă vârful înregistrat pe întregul sezon. Acest grad de ocupare bun se datorează tarifelor avantajoase oferite de programele speciale și vremii excelente”, a spus președintele Asociației Litoral-Delta Dunării.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302