Top 10 destinatii pentru Anul Nou

Top 10 destinatii pentru Anul Nou
person Horeca
access_time_filled

Top 10 destinatii pentru Anul Nou

Eve-london

Cheapflights.ca, site de oferte de calatorie, se pregateste sa spuna adio anului 2010 si sa intampine noul an intocmind lista destinatiilor de top de petrecere a Anului Nou pentru cei interesati de experiente de calatorie internationale.

Principalele 5 destinatii din top sunt:

Eve-new-york-city-16

1.      New York City reprezinta petrecerea cu extravaganta a Anului Nou in stilul tipic american. Ca intotdeauna celebra Ball Drop, o sfera de 6 tone si 4 metri in diametru, incarcata cu confetti va survola metropola si la ora 12 va elibera o tona de bucatele sclipitoare si colorate de hartie. Pentru prima data, in acest an muzeul figurilor de ceara Madame Tussaud va fi deschis publicului larg pe perioada petrecerii de Anul Nou, iar Filarmonica din New York va sustine un concert in acea seara.

Eve- CopacabanaFireworks

2.      Rio de Janeiro. Capitala petrecerilor braziliene in acest an anunta o seara de Anul Nou speciala, pentru ca atunci va fi dezvaluit in cadrul celebrarii de la Copacabana, logo-ul Jocurilor Olimpice din Rio de Janeiro 2016. 11 vapoare, incarcate fiecare cu 1.200 artificii, 40 de turnuri de sunet, 30 turnuri de politie, 4 ecrane mari si 4 scene vor anima plaja Copacabana de Anul Nou.

eiffel-tower-during-the-new-years-eve-in-paris

3.      Paris. La sfarsit de an turistii vor spune Bonne Anne pe Champs-Elysees, care trece de la fashion la artificii. Ca in fiecare an Turnul Eiffel va fi invaluit de luminite multicolore, iar Pentru o seara de exceptie capital franceza invita turistii la restaurantele cu French cuisine deschise toata noaptea, sa faca plimbari cu vaporasele pe Sena sau sa celebreze trecerea dintre ani in Montmartre.

Eve-Tokyo-new-year101

4.      Tokyo. in capitala Japoniei se sarbatoreste Anul Nou in doua extreme. Numaratoarea inversa are loc la Universal Studios si este pentru petrecaretii zgomotosi, interesati de muzica live, atractii speciale si atmosfera de sarbatoare galagioasa sau cea de la Zojoji Temple desfasurata intr-o maniera reflectiva si contemplativa in care sunt eliberate 3.000 de baloane ce contin dorintele oamenilor pentru noul an.

Eve-Table Mountain

5.      Cape Town. Aici se sarbatoreste Anul Nou in plina vara, cu surfing si oameni sumar imbracati. Prin muzica live din Gradinile Kirstenbsch si Festivalul Rezonance, sud africanii intra in noul an. Plajele Victoria si Albert sunt pline de baruri si artisti de strada, iar celebrul Table Mountain este scena de lansare a artificiilor.

Celelalte destinatii de petrecere a Anului Nou sunt Londra, Las Vegas, New Orleans, Praga si Berlin.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302