Un nou restaurant al lui Jamie Oliver

Un nou restaurant al lui Jamie Oliver
person Horeca
access_time_filled

Un nou restaurant al lui Jamie Oliver

jamie-oliver_scandic-hotels_4327863806

Celebrul bucatar Jamie Oliver va inaugura pe 5 noiembrie 2010 in Londra, Ãimpreuna cu cheful Adam Perry Lang, mult asteptatul restaurant „Barbecoa”. Restaurantul va fi inaugurat in cladirea One New Change din Londra, aflata in apropierea faimoasei catedrale Saint Paul, cladire care va fi inaugurata la sfarsitul acestui an si unde se vor deschide alte 8 restaurante si cafenele si 70 de magazine. Åžapte milioane de vizitatori anual sunt estimati a trece pragul restaurantului  Barbecoa.

cladire One New Change

„Datorita mancarii exceptioanale care va fi servita aici, dar si a splendidei locatii, clientii nostri vor avea cea mai desavarsita experienta. Acest restaurant da tonul pentru ceea ce One New Change are de oferit”, promite Jamie Oliver.  Acesta  a mai declarat ca noul sau restaurant este proiectat pentru a fi unicul din Marea Britanie, dar intentioneaza sa mai deschida cate unul si in Statele Unite si in Berlin. Prietenia dintre Jamie Oliver si Perry Lang a inceput in urma cu trei ani, si pentru amandoi, inaugurarea restaurantului reprezinta¾un vis devenit realitate”, dupa cum au declarat acestia in cadrul unui interviu pentru Bighospitality.

jamie-oliver-pizza-slicer-credit-dkb

in ceea ce priveste conceptul restaurantului, Jamie Oliver a declarat ca¾este unul modern si accesibil, si se bazeaza in special pe gatitul la foc cu lemne, care ofera o savoare unica mancarurilor”. Restaurantul, care va fi administrat de Kevin Bacon, manager general la toate restaurantele internationale ale lui Jamie Oliver, va oferi un meniu similar cu cel al lui Perry Lang la restaurantul Daisy May’s BBQ din New York.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302