Vola.ro lansează propriul sistem de rezervări de hoteluri

Vola.ro lansează propriul sistem de rezervări de hoteluri
person Horeca
access_time_filled

bookhotelVola.ro, cea mai mare agenție online de turism din România, a lansat propriul sistem de rezervări de hoteluri, în urma unei investiții de aproximativ 100.000 euro. Compania estimează că până la finele anului curent, serviciul nou lansat va genera între 20 și 30% din vânzările Vola.ro.
„Lansarea propriei platforme de rezervări online reprezintă un moment important pentru Vola.ro. Încă de la înființarea companiei, în urmă cu 5 ani, ne-am dorit să fim o agenție de turism cu servicii complete, iar lansarea sistemului de rezervări de hoteluri ne apropie de acest deziderat”, a declarat Daniel Truică, Managing Partner Vola.ro.
Rezervarea hotelului prin noua platforma www.vola.ro/hoteluri este extrem de prietenoasă cu utilizatorii, aceștia având la dispoziție pentru selecția hotelului dorit atât o căsuță de căutare a unui hotel anume, cât și numeroase filtre, precum proximitatea de un anumit punct de interes, prețul sau clasificarea. Unicitatea produsului este conferită și de integrarea opiniilor independente postate pe TripAdvisor.com, astfel că la efectuarea rezervării unui hotel prin Vola.ro se pot vizualiza atât recomandări, cât și fotografii reale făcute de către călători.
„Am studiat temeinic obiceiurile și preferințele clienților noștri și acum avem un produs unic în România prin multitudinea de hoteluri și filtre de selecție a acestora, integrarea opiniilor independente de la partenerul nostru TripAdvisor.com, cât și a hotelurilor oferite de Booking.com împreună cu alți mari furnizori de hoteluri. În curând vom integra platforma de rezervări hoteluri cu cea de bilete de avion, pentru a oferi clienților pachete turistice complete”, a adăugat Daniel Truică.

computer10

Noul sistem de rezervări oferă acces la peste 250.000 de hoteluri din întreaga lume, integrând binecunoscutul website de rezervări Booking.com cu alți mari funizori de hoteluri. Clienții beneficiază astfel de garanția celui mai mic tarif. În eventualitatea în care într-un interval de 24 de ore aceștia identifică un tarif mai mic pe un alt website sau chiar pe Vola.ro, agenția acoperă diferența printr-un discount plus o reducere de 20 euro pentru cumpărături viitoare. Mai mult, la achiziția prin Vola.ro atât a biletului de avion, cât și a hotelului, se oferă automat un discount de 15% pentru tariful de cazare. Modalitatea de plată a rezervărilor este de asemenea foarte flexibilă, clienții putând opta pentru plata online, transfer bancar, direct la hotel sau la sediul Vola.ro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302