World’s 50 Best Restaurant Awards pe ultima sută de metri

World’s 50 Best Restaurant Awards pe ultima sută de metri
person Horeca
access_time_filled

World’s 50 Best Restaurant Awards pe ultima sută de metri

Anul acesta premiile S.Pellegrino World’s 50 Best Restaurant vor fi anunțate în data de 18 aprilie și vor marca al zecelea an de decernare al celor mai influente premii din industria restaurantelor. Ceremonia de decernare va avea loc la Londra, Guildhall. Premiile din acest an vor include o nouă categorie destinată să onoreze femeile chef din industrie, The Veuve Clicquot World’s Best Female Chef Award.

AwardsGuildhall_0846

Organizată de publicația britanică Restaurant, premiile anuale recunosc valoarea celor mai influenți restauratori din întreaga lume. Lista restaurantelor este întocmită de Academia Electrolux World’s 50 Best Restaurants și un grup influent format din 800 de lideri internaționali din industria restaurantelor, food și drink.

Awards St.Pellegrino

Academia este împărțită în 27 de regiuni în întreaga lume și fiecare regiune are un consiliu format din 31 de membri, inclusiv un președinte. Consiliul este împarțit în critici food, scriitori, bucătari și gastronomi, fiecare grup având 7 voturi. Membrii votează 7 restaurante și le listează în ordinea preferințelor personale. Cel puțin 3 restaurante de pe lista scurtă trebuie să fie din afara regiunii lor de activitate.

Awards-mid-flow

William Drew, Editor la Restaurant magazine a spus: „Suntem extrem nerabdători în privința listei S.Pellegrino World’s 50 Best Restaurants și a ceremoniei de premiere. Sunt convins că lista anului 2011 se va dovedi impresionantă și sunem onorați să fim principalul eveniment gastronomic din agenda fiecărui chef”.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302