Hotelul Marriott a investit 730.000 euro în modernizări, în 2012

Hotelul Marriott a investit 730.000 euro în modernizări, în 2012
person Horeca
access_time_filled

Conducerea hotelului de 5 stele Marriott din București a anunțat finalizarea procesului de renovare și modernizare a sălilor mici de conferințe din incinta hotelului precum și a sălii Constanța Ballroom, în care s-au investit peste 700.000 euro. Proiectul s-a derulat pe parcursul lunii februarie și primele 2 săptămâni din martie 2012 și și-a propus să vină în întâmpinarea clienților prin modernizarea tehnologiilor de comunicare din sălile de conferință, dar și prin înnoirea decorurilor și a mobilierului.

business

Sălile de evenimente sunt dotate cu cele mai noi echipamente în domeniu, printre care sisteme audio și video performante, echipamente tehnice încorporate în tavan, sistem de lumini inteligente, controlate prin iPod. „În 2010 JW Marriott Bucharest Grand Hotel a sărbătorit 10 ani și a început renovarea tuturor sălilor de conferințe și a spațiilor publice din hotel. Primul pas a fost renovarea Grand Ballroom și a zonei publice de la etajul 1, inclusiv Vienna Lounge, a continuat în 2011 cu deschiderea JW Steakhouse și s-a încheiat anul acesta pe 11 martie cu reamenajarea Ballroom-ului Constanța și a sălilor mici de conferință”, se arată într-un comunicat de presă emis de reprezentanții hotelului.

salaconstanta

Directorul general al hotelului Marriott, Igael Porecki a declarat că: „În 2010 am împlinit 10 ani. Avem deja o tradiție pe piața evenimentelor din București și am vrut să avem și cea mai modernă tehnologie pentru ca oaspeții noștri să aibă experiența unor evenimente perfecte. Ne bucurăm că am încheiat procesul de modernizare a sălilor și a spațiilor publice de la etajul 1 și îi așteptăm pe clienții noștri, pentru a împărtăși noutatea, într-un centru de conferințe dotat după standarde de ultimă ora, flexibil și adaptabil tuturor cerințelor”.
Modernizarea sălilor a cuprins o serie de procese:
– Înlocuirea ușilor și a mochetei;
– Înlocuirea în Constanța Ballroom, a tuturor panourilor de lemn cu tapet de pe pereți;
– Folosirea unui nou tip de tapet, cu rezistență la incendiu clasa A, conform normelor americane;
– Înlocuirea sistemului audio, conectivitate video și audio, panouri centrale controlate de Ipod, inclusiv draperii și a sistemului de iluminat (spoturi LED cu lumina rece și caldă), lumini inteligente cu comanda prin iPod;
– videproiectoare și  ecrane cu comandă electrică;
– Achiziționarea a 3 espresoare cele mai performante de pe piață, WMF;
– Panouri informative de tip LCD, pentru fiecare sală.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302