TOURISM Trișarea, plagiatul și minciuna, transparență și asumare prin Codurile de Onoare ale școlii. Ce facem cu inteligența artificială?
S-a deschis ISSA Resort, un proiect complex de ospitalitate premium access_time_filled 12 august 2025
Selgros premiază cei mai buni Chefi din România la Arena Bucătarilor 2025 access_time_filled 12 august 2025
Peste 200.000 de turiști așteptați pe Litoral în minivacanța de Sfânta Maria access_time_filled 12 august 2025
GastroPan 2026 – inovație pentru industrie, inspirație pentru profesioniști access_time_filled 12 august 2025
FOOD&BEVERAGE Gastronomia durabilă, ”arta de a hrăni viitorul” Gastronomia durabilă este mai mult decât o tendință culinară, este o abordare holistică care integrează factorii de mediu, economici și sociali în toate etapele lanțului alimentar.
PEOPLE Stimulente financiare la angajare Angajatorii care încadrează persoane aparţinând unor categorii dezavantajate sau cu acces mai dificil pe piaţa muncii primesc de câțiva ani, lunar, pe o perioadă de 12 luni, o subvenţie de la stat.
HOSPITALITY Food court-ul viitorului: Cum îl proiectezi ca să atragi noua generație de consumatori Designul interior joacă un rol esențial în succesul unui food court modern. Nu mai este suficient să oferi varietate culinară – este esențial ca spațiul să creeze o experiență vizuală și emoțională pentru client.
Spații flexibile, moderne și funcționale – Soluții arhitecturale ALUMIL pentru experiențe complete access_time_filled 13 august 2025
Top 10 greșeli comune în alegerea textilelor profesionale pentru hoteluri și restaurante Alegerea textilelor profesionale pentru afaceri în industria HoReCa poate fi o provocare, iar unele greșeli frecvente pot afecta calitatea serviciilor și experiența clienților. Iată câteva dintre cele mai comune greșeli. access_time_filled 27 iunie 2025
„TABASCO® Sos – Gustul care aprinde grătarul!” TABASCO® Sos, cel mai cunoscut brand de sosuri, lansează o campanie dedicată consumatorilor din România, menită să aducă savoare fiecărei mese și… șansa de a câștiga un grătar numai bun pentru serile de vară. access_time_filled 3 iunie 2025
Boris Miloushev se alătură HEINEKEN România în rolul de Director General Boris Miloushev se alătură echipei HEINEKEN România din poziția actuală de Director General al HEINEKEN/SCC Portugalia, aducând o vastă expertiză în categoria berii pe diferite piețe din întreaga lume. access_time_filled 28 mai 2025