12 branduri HoReCa figurează în lista celor mai etice companii din lume

12 branduri HoReCa figurează în lista celor mai etice companii din lume
person Horeca
access_time_filled

12 branduri HoReCa figurează în lista celor mai etice companii din lume în 2018, realizată de Institutul Ethisphere, lider global în definirea și promovarea standardelor de practici etice de afaceri. Lista “2018 World’s Most Ethical Companies” cuprinde 135 de companii de la nivel global, din 57 de industrii.

companiieticeospitalitate

Anul acesta, în lista celor mai etice companii din lume figurează:

  • 4 branduri din industria ospitalității Hilton, Marriott International, Rezidor Hotel Group și Wyndham Worldwide.  
  • 6 branduri din industria “Food, Beverage & Agriculture”, și anume Grupo Bimbo, illy, Ingredion, Kellogg’s, Mars incorporated, Pepsico.
  • 1 brand din industria “Speciality Eateries”Starbucks.
  • 1 brand din industria “Leisure&Recreation”Royal Carribbean Cruises LTD.

în ultimii 12 ani, am văzut în mod repetat că acele companii care se focusează pe transparență și autenticitate sunt recompensate cu încrederea angajaților, a clienților și a investitorilor. în timp ce titlurile negative ar putea atrage atenția, companiile care respectă legea și operează cu decență și fair play vor reuși întotdeauna pe termen lung. Felicitări tuturor companiilor care au intrat în lista din 2018”, a declarat Timothy Erblich, CEO Ethisphere.

Clasamentul celor mai etice companii din lume se bazează pe cadrul și metodologia Ethics Quotient dezvoltată de institutul Etisphere pe parcursul mai multor ani de cercetare cu scopul de a standardiza și omogeniza evaluarea practicilor unei companii într-un mod obiectiv și coerent. 

Scorurile includ 5 categorii: programe de etică și compliance (35%), responsabilitate socială corporativă (20%), cultura eticii (20%), guvernanța corporativă (15%) și leadership, inovație și reputație (10%).

încă din 2017, Etisphere distinge acele companii care își asumă rolul crucial de a influența și de a provoca schimbări pozitive în mediul de afaceri și în societățile în care operează și care lucrează în permanență pentru a-și îmbunătăți impactul asupra acestora.

Lista completă a companiilor distinse cu titlul „Cea Mai Etică Companie din lume în 2018” se poate vizualiza AICI.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302