ANAT: Suprafața ocupată de agențiile de turism la TTR a crescut cu 17%

ANAT: Suprafața ocupată de agențiile de turism la TTR a crescut cu 17%
person Horeca
access_time_filled

expozantittrAsociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) participă în perioada 14-17 noiembrie 2013 la Târgul de Turism al României, cu 55 de agenții membre, suprafața ocupată de agențiile de turism fiind mai mare cu până la 17% față de anul trecut, se arată într-un comunicat al ANAT.

„Târgurile de turism sunt cele mai dinamice evenimente pentru agențiile de turism membre. Dovada acestui fapt o reprezintă creșterea continuă a suprafaței ocupate, cu până la 17% în 2013 față de 2012. Comisia de târguri din cadrul ANAT a reușit pentru prima dată performanța, ca urmare a interesului pentru aceste manifestări, de a lansa încă din toamnă înscrierile pentru primăvara următoare, fiind ocupată până la acest moment o suprafață de 3865 m2. Târgurile reprezintă un excelent prilej de a pune laolaltă profesioniștii acestei industrii, prin intermediul unui bogat program de evenimente conexe – conferințe, seminarii, programe artistice – în timp ce oferă publicului larg posibilitatea de a găsi vacanța dorită în condiții excelente de preț. Manifestările ce se vor derula în toată această perioadă vor crea o atmosferă plină de culoare, caracteristică unui târg destinat vacanțelor”, a declarat Alin Burcea, prim-vicepreședinte ANAT și președintele Comisiei Târguri din ANAT.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302