Macromex și Horeca Culinary School pregătesc 100 de specialiști în prepararea sous-vide
Fiecare curs de bucatar durează aproximativ 4 luni, iar modulul de produse sous-vide este un curs împărțit în teorie, demonstrații și exerciții.
Citeste mai mult
Fiecare curs de bucatar durează aproximativ 4 luni, iar modulul de produse sous-vide este un curs împărțit în teorie, demonstrații și exerciții.
Citeste mai mult
Parmafood Group Distribution, importator al sosurilor TABASCO® Brand pepper sauces produse de McIlhenny Company, lansează o campanie de promovare a celor șase sosuri prezente pe piața din Romania.
Citeste mai mult
În ultimii ani, Macromex a avut o creștere constantă a cifrei de afaceri. În 2022, a terminat anul cu o cifră de afaceri de 735 milioane lei,…
Citeste mai mult
Mihai Tecu, Food Service Manager, Solina Romania, oferă câteva detalii în ceea ce privește strategia companiei pe care o reprezintă în poziționarea pe piața HoReCa autohtonă.
Citeste mai mult
Proiectul explorează experiența senzorială a degustării vinului prin oferirea posibilității participanților de a-și folosi simțul olfactiv pentru a descoperi aromele vinului roșu, alb și roze, dar și…
Citeste mai mult
Sistemul este disponibil în 10 locații din București, urmând ca până la finalul anului numărul să crească la 20 în toată țara.
Citeste mai mult
La 542 de metri altitudine, în inima regiunii viticole Lechința, stă așezată o cabană de lemn cu linii moderne, unde crama Liliac organizează experiențe culinare și degustări,…
Citeste mai mult
Ioana Matei, Managing Partner, Celli Water Romania, vorbește despre primii pași ai companiei pe piața autohtonă, oferta de produse și servicii, atuurile acesteia și modalitatea de lucru…
Citeste mai mult
Află mai multe despre principalele beneficii pe care Moodby, un furnizor de muzică cu licență B2B, le-a dezvăluit discutând despre acest subiect cu curatori de muzică profesioniști…
Citeste mai mult
Soluția personalizată ce va fi extinsă pe parcursul acestui an standardizează operațiunile, planifică fluxurile, crește siguranța alimentară pentru preșcolari și școlari.
Citeste mai mult