2 luni până la GoodWine. Ce noutăți se anunță

2 luni până la GoodWine. Ce noutăți se anunță
person Horeca
access_time_filled

Ediția de primăvară a Târgului Internațional de Vinuri Goodwine se va desfășura anul acesta în perioada 15 – 17 aprilie, în aceeași locație în care ne-a obișnuit în ultimii ani: Romexpo (Pavilionul C1).

Potrivit organizatorilor GoodWine, până în acest moment, la ediția de primăvară au confirmat prezența: Crama Oprișor, Budureasca, Crama Basilescu, Domeniile Ostrov, Domeniile Tohani, Alcovin Măcin, Cramele Cricova, Midalidare Estate (Bulgaria), Barza Albă (Republica Moldova), Divin Călărași (Republica Moldova), Liliac, Vinicola Averești, Cotnari, Vincon, Jidvei, Domeniul Vlădoi, Giuliano Tartufi, Crama Hermeziu, Senator Wine, Crama Darie, Crama Tata și Fiul, Crama Mennini, Unicom Wood, Romprix, Romwine Equipments, Valdo Invest, Kulinox.

După o pauză de doi ani, Forumul Vinul.Ro, care anul acesta se va desfășura pe parcursul primelor două zile ale Târgului GoodWine din aprilie, propune teme de discuție și degustare dedicate atât specialiștilor din industrie, cât și amatorilor de vin sau presei generaliste.

goodwineprimavara2016

în prima zi de târg, 15 aprilie, pe parcursul a 90 de minute, va avea loc un masterclass de vinuri românești organizat într-o sală adiacentă și moderat de către Cătălin Păduraru și Cezar Ioan, la care enologi cu rezultate validate de către specialiști și de către piață vor fi invitați să-și prezinte realizările și opiniile către publicul interesat.

Destinat în primul rând amatorilor, masterclass-ul – care va prezenta 12 vinuri – își propune să umple în primul rând un gol pe care l-am resimțit la ultima ediție a târgului, când au avut loc două astfel de evenimente dedicate vinurilor de peste Prut și unul dedicat vinurilor de la sud de Dunăre, dar a lipsit “de pe teren” tocmai… reprezentativa țării gazdă, se arată într-un comunicat.

Fără pretenția de a crea noi “selecționata perfectă” sau de a oferi o imagine exhaustivă, intenționăm să aducem prin acest masterclass un plus de vizibilitate asupra soiurilor românești – în ochii amatorilor și pentru mass-media – și să punctăm câteva dintre elementele care credem că ar trebui să stârnească mult mai mult interes decât o fac în prezent. Mai sperăm și ca, în urma participării la masterclass, vizitatorii GoodWine să devină mai cunoscători și mai receptivi la ofertele – evident, mai bogate! – pe care cramele prezente cu standuri le adresează publicului care trece pragul Târgului”, se arată în comunicat.

Mai multe informații despre ediția de primăvară a târgului de vinuri GoodWine găsiți AICI.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302