Alexandrion familiarizează consumatorii români cu tradiția Grant’s Family Reserve

Alexandrion familiarizează consumatorii români cu tradiția Grant’s Family Reserve
person Horeca
access_time_filled

grantsfamiliyreservePrezent în peste 180 de țări, Grant’s Family Reserve este unul dintre cele mai premiate blended scotch whisky din lume și are la bază rețeta originală pe care însuși William Grant și-a pus semnătura în 1898. Timp de 5 generații, rețeta este neschimbată și oferă consumatorilor săi gustul ușor fructat și vanilat, aroma unică – specifică regiunii Speyside din Scoția, ce se îmbină perfect cu malțul într-un whisky special: Grant’s Family Reserve.

Pentru a familiariza consumatorii cu tradiția Grant’s Family Reserve, Alexandrion și Grup Șapte derulează în perioada 29 martie – 4 mai 2013 a doua etapă a promoției „Tu ce lași moștenire generației viitoare?”, prin intermediul căreia, la achiziționarea oricărui SKU Grant’s (0.7 sau 1l), consumatorii pot câștiga instant și garantat unul din cele 13.200  de premii Grant’s: sticle Grant’s 0.05l, butoni suflați cu argint, tricouri polo Grant’s, set de 2 pahare Grant’s.

Promoția Grant’s „Tu ce lași moștenire generației viitoare?” se derulează în principalele rețele de hypermarket și supermarket din toată țara. Regulamentul promoției se găsește pe www.alexandrion.ro și la punctele de Info clienți în toate magazinele participante.

În România, Grant’s Family Reserve face parte din portofoliul Alexandrion Grup. Înființat în 1994, Alexandrion Grup are astăzi o prezență activă la nivel local și international, cu doua unități de producție în România.

Portofoliul Alexandrion Grup include toate categoriile de produse de pe piața băuturilor alcoolice: whisky, brandy, vodka, gin, lichioruri, digestive, vermut, grappa, sambuca, tequila.

Pentru mai multe detalii despre Grant’s vizitați www.grantswhisky.com.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302