Ambasadorii români ai cafelei la Campionatul de la Viena

Ambasadorii români ai cafelei la Campionatul de la Viena
person Horeca
access_time_filled

viena1La jumătatea lunii iunie a avut loc prima competiție mondială de barista din acest an, care s-a desfășurat la Viena, unde echipa României a obținut, în clasamentul general, poziții importante astfel: Cristian Coman (locul 43 la competiția WBC), Vlad Buda (locul 8 la World Brewers Cup Championship), Marius Nica (locul 13 la World Cup Tasters Championship) și nu în ultimul rând, Laura Bădiță-Lezis (locul 9 la World Cezve/Ibrik Championship). Comunitatea de cafea din România și-a îmbogățit palmaresul datorită bariștilor români și eforturilor lor de a participa la cât mai multe competiții internaționale de profil.
viena2
Marius Nica și Floriana Vlaicu se pregătesc, alături de Scae România, pentru cea de-a doua competiție mondială, de la Seul, unde se vor desfășura competițiile Latte Art Championship și Coffee in Good Spirits Championship.

Scae România anunță demararea formalităților pentru alegerea unui nou coordonator național. În perioada ianuarie 2008 ” iunie 2012, coordonatorul național al Asociației de Cafea de Specialitate din România a fost Sherif Abdala. Mandatul său a expirat în vara acestui an, după 4 ani de îndrumare și sprijin pentru Scae România și echipei sale.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302