Asociația Adi Hădean extinde proiectul umanitar „Solidar Social” în Constanța

Asociația Adi Hădean extinde proiectul umanitar „Solidar Social” în Constanța
person Horeca
access_time_filled

Asociația Adi Hădean anunță extinderea proiectului Solidar Social și deschiderea unei cantine umanitare în Constanța. Aceasta va deservi zilnic 120 de beneficiari din două localități, Albești și Negru Vodă. Acțiunea se desfășoară la Restaurantul Apus de Soare din incinta Hotelului Scandinavia, începând din data de 8 martie.

Suntem aproape de borna de 1 an a proiectului Solidar Social și mă bucur tare mult că reușim să multiplicăm puterea binelui. La Constanța vom pregăti zilnic 120 de porții pentru familii din categorii defavorizate, oameni care altfel nu ar fi avut acces la o masă caldă. Implicarea voluntarilor, susținerea oferită de sponsori și donatori, alături de incredibila energie a celor din echipa asociației fac posibilă această schimbare de paradigmă socială”, a declarat Chef Adi Hădean.

Solidar Social

Proiectul umanitar din Constanța are ca sponsori principali Macromex, lider în industria de produse cu temperatură controlată, respectiv Restaurantul Apus de Soare, care a pus la dispoziție bucătăria și personalul. Sprijinul acestora face posibilă pregătirea zilnică a peste o sută de porții de mâncare caldă pentru persoane vulnerabile.

Acest nou pas făcut de echipa condusă de Chef Adi Hădean către oamenii care au nevoie de ajutor reprezintă pentru Macromex o oportunitate în plus de a le fi alături, de a le susține eforturile și energia cu produse ce se vor transforma în mese calde. După un an dificil pentru noi toți, suntem fericiți să vedem că solidaritatea de la începutul acestei pandemii a rămas la fel de puternică.”, a declarat Albert Davidoglu, CEO Macromex.

„Solidar Social” este un proiect umanitar inițiat de Asociația Adi Hădean la începutul pandemiei. Acțiunile sunt susținute prin donații și voluntariat. De la 1 aprilie 2020, până în prezent, Asociația Adi Hădean a livrat aproape 200.000 de porții pentru români din categorii defavorizate.

Cei care vor să afle mai multe despre proiect sau despre cum se pot implica pot accesa https://activsocial.adihadean.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302