Barmanii sunt invitați la competiția online De Kuyper Barfight 2015

Barmanii sunt invitați la competiția online De Kuyper Barfight 2015
person Horeca
access_time_filled

dekuyperconcursbarmaniA început concursul De Kuyper Barfight 2015, o competiție internațională online de preparare cocktailuri. Din 15 martie, barmanii profesioniști și amatori își pot demonstra abilitățile excepționale de mixologie în combinație cu flair concurând pentru marele premiu de 10.000 de euro și titlul de cea mai bună echipă de barmani De Kuyper.

Echipele formate din 2 până la 4 barmani, cu vârste peste 18 ani, vor încărca pe site-ul http://www.dekuyper.com/barfight, până pe 15 martie, filme de maxim 2 minute în care prepară un cocktail folosind lichioruri De Kuyper într-o manieră distractivă. Pentru puncte bonus, filmulețul trebuie să aibă muzică (ba chiar și un DJ), ambianța și decorul să fie cât mai ingenioase, iar formatul să fie HD, 1980×1080 px.

Barmanii trebuie să fie angajați oficial într-un bar, iar membrii echipei să fie colegi de serviciu. Este permisă (și chiar indicată) creativitatea în materie de haine, iar folosirea limbii engleze este obligatorie! Strecurarea produselor De Kuyper în video reprezintă clar un avantaj pentru echipă.

La final, încarcă filmul pe http://www.dekuyper.com/barfight, în secțiunea Upload, care te trimite în WeTransfer, la barfight@dekuyper.com. Nu uita să menționezi numele barului, membrii echipei, țara și orașul.

Apoi, pe data de 25 martie 2015, juriul compus din brand-ambassadorii De Kuyper, Arno van Eijmeren și Nicolas Saint-Jean, va selecta 15 din totalul de filme încărcate din toată Europa, și le va posta pe pagina internațională de Facebook, De Kuyper Cocktails. Rețeta, creativitatea, umorul și gradul de divertisment vor fi luate în calcul în jurizare.

Urmează perioada în care spectatorii își pot vota favoriții, până pe 10 aprilie 2015, ora 12:00 PM (ora Olandei), când vor fi anunțate top 5 echipe cu cele mai multe voturi.

Cele 5 echipe finaliste vor participa la etapa finală, pe 11 mai 2015 în Olanda!

Țineți minte 3 date importante:

15 Martie – Ultima zi în care mai puteți trimite filmul echipei

25 Martie ” Cele mai bune 15 filme vor fi postate pe Facebook ” să înceapă votarea!

10 Aprilie, 12:00pm ” (ora Olandei, Schiedam) votarea se oprește și se anunță top 5 finaliști.

11 Mai ” MAREA FINALĂ în Olanda.

Regulamentul complet al concursului poate fi vizionat pe www.dekuyper.com/barfight în secțiunea „Start Here”. Pentru termeni, condiții și întrebări, scrieți la barfight@dekuyper.com (engleză) sau a.rotaru@heinrig.com (română). Dați Like paginii internaționale De Kuyper Cocktails pentru inspirație la cocktailuri și, mai ales, pentru a fi informați despre De Kuyper Bar Fight 2015.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302