Brutăria PAUL de la Romană se transformă în Bistro

Brutăria PAUL de la Romană se transformă în Bistro
person Horeca
access_time_filled

bistropaulromaniaLanțul de brutării PAUL transformă brutăria de la Romană în Bistro, aceasta fiind cea de-a doua brutărie din cadrul rețelei transformată în bistro, după cea de la Universitate. Astfel, cei care vor trece pragul celui de-al doilea PAUL Bistro din București sunt așteptați cu preparate noi, potrivite pentru orice moment al zilei.

„La mai puțin de 3 luni de la inaugurarea primului PAUL Bistro din România, aducem acest concept și în unitatea din Piața Romană. Ne-a bucurat deschiderea cu care au primit clienții noul concept de Bistro, așa că nu puteam decât să le oferim încă un loc inedit pentru experiențe culinare în stil franțuzesc.” a spus Ovidiu Albu, Administrator, PAUL România.

Noul meniu le aduce clienților specialități precum pulpă de rață confiată – Confit de canard, file de cod la grătar – Cabillaud Royal de Méditerranée sau preparate din vrăbioară – Pièces de Bœuf. Totodată, în meniu se regăsesc salate, sandwich-uri tradiționale, marca PAUL, printre care Hamburgois Bœuf și Tartine Crevettes, sau platouri cu gustări reci. Mai mult, clienții pot opta pentru un desert specific franțuzesc, precum Crème Brulée, Crêpe sau Gaufre, servit alături de o băutură pe bază de cafea, din gama „Nos Boissons Fraîches et Chaudes” din meniul Bistro.

Conceptul PAUL Bistro a fost adus pentru prima dată în România în martie 2018, în locația de la Universitate, din București.

Despre PAUL

Cu o tradiție de peste 125 de ani, Paul definește arta brutăriei franțuzești, fiind renumit pentru rafinamentul și calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.

în România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 și deține până în momentul de față 18 brutării în 4 orașe. Acestea se găsesc în București (Dorobanți, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall, ParkLake), Ploiești (Ploiești Shopping City), Cluj (Polus Center și Iulius Center) și Constanța (City Park Mall și centrul comercial VIVO!). în București există și locații de tip chariot amplasate în București Mall, S-Park, Bucharest One, Băneasa Shopping City și Sun Plaza.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302