Care sunt cele mai comandate sortimente de paste de către români

Care sunt cele mai comandate sortimente de paste de către români
person Horeca
access_time_filled

crop pasteDe Ziua Internațională a Pastelor, 25 octombrie, platforma de de comenzi și livrări rapide foodpanda România a prezentat topul celor mai comandate sortimente de paste de către utilizatori în ultimul an.

îndrăgitul preparat din bucătăria italienească se află în top zece preparate culinare preferate de români pentru comanda online, iar din punct de vedere al sortimentelor clasamentul arată în felul următor: paste Carbonara, Quattro Formaggi, Bolognese, urmate de Pollo e Funghi și Milanese.
Din datele companiei, printre orașele care au generat în ultimul an cele mai multe comenzi de sortimente de paste se află Cluj-Napoca pe primul loc, surclasând Bucureștiul, care se află pe cel de-al doilea loc, urmate de Oradea, Bacău și Brașov.
Ziua Internațională a Pastelor este celebrată la nivel mondial în fiecare an pe 25 octombrie.

Despre foodpanda
foodpanda.ro, platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborează, în prezent, cu peste 8000 de comercianți (restaurante și retaileri) din peste 40 de orașe.
foodpanda este parte a grupului Delivery Hero, platformă de comenzi și livrări de mâncare la nivel global.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302