Christina Meinl este noul președinte al Asociației Cafelei de Specialitate

Christina Meinl este noul președinte al Asociației Cafelei de Specialitate
person Horeca
access_time_filled

Christina Meinl, Head of Innovations Julius Meinl Coffee Group, este noul președinte al Asociației Cafelei de Specialitate (SCA). Aceasta și-a început activitatea în cadrul Asociației la 1 ianuarie 2020 alături de alți șase membri noi È‹n consiliul de administrație.

Christina Meinl este moștenitoarea grupului austriac Julius Meinl, ajuns la a cincea generație, iar de șapte ani este liderul departamentului de inovație. Sub conducerea sa, brand-ul a lansat inovații precum conceptul de cafea de ultimă generație 1862 Premium, Cold Brew, dar și cafeaua artizanală, Julius Meinl The Originals.

christinameinl1

Ca Președinte al SCA, aceasta își propune să extindă rețeaua globală care sprijină comunitățile locale și să crească diversitatea în cadrul organizației. Christina Meinl va fi cel de-al treilea președinte al SCA, după ce în anul 2019 a deținut funcția de Vicepreședinte.

Sunt încântată să fiu numită președinte al SCA. Aștept cu nerăbdare să ducem mai departe obiectivele SCA în 2020 și să continuăm munca deosebită și progresele realizate de președinții precedenți. în special, urmăresc să îmbrățișez diversitatea sub toate formele pe parcursul mandatului meu, deoarece cred că orice organizație cu cât este mai diversă, cu atât deține mai multe abilități.”, a spus Christina Meinl, Head of Innovations al Julius Meinl, președinte al Asociației Cafelei de Specialitate.

SCA este o organizație globală care are ca scop să dezvolte și să facă cunoscută cafeaua de specialitate la nivel mondial. De asemenea, SCA sprijină activitățile care oferă cafelei de specialitate substanță, precum și echitate și durabilitate întregului lanț de valori. Organizația a fost formată în 2017 în urma fuziunii Asociațiilor de cafea de specialitate din America și Europa (SCAA și SCAE), iar acum este formată din 14.000 de membri.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302