Compania Granddis a lansat o nouă gamă de produse premium

Compania Granddis a lansat o nouă gamă de produse premium
person Horeca
access_time_filled

Compania Granddis, unul dintre cei mai importanți distribuitori de băuturi alcoolice din România, a lansat o nouă gamă de produse premium -  Rose Mary Vermouth și lichiorul Rose Mary Cherry -  create și produse special în Italia pentru distribuitorul din România.
„Vermutul este un mix de vin (75%), alcool, zahăr și peste 30 de tipuri de ierburi și condimente, iar măiestria de a le alege și combina pe acestea din urmă fac diferența între un produs superior,  cu un gust memorabil și restul pietei. Rose Mary Vermouth a fost creat de un specialist italian chiar în Piemonte, regiunea în care a fost inventat vermutul, în orașul Torino, cu câteva sute de ani în urmă, iar gustul și calitatea deosebită îi confirmă pe deplin originea”, a declarat Claudia Marin, Director de Marketing Granddis.
gama2Cu o concentrație alcoolică minimă de 14,5%, vermutul este servit, în principal, ca aperitiv (înainte de masă pentru a stimula pofta de mâncare) simplu sau cu apă gazoasă. În plus, vermutul este foarte utilizat în prepararea unor cocteiluri cu alte băuturi (gin, vinuri spumante sau siropuri de fructe) la care se adaugă fructe confiate etc.
Rose Mary Vermouth este disponibil în două sortimente: Bianco – ce îmbină gustul proaspăt și fructat al strugurelui alb cu aroma vinului demisec și, respectiv, Rosso – caracterizat prin gustul plin și fructat al strugurelui negru, combinat cu aroma fină a vinului roșu demidulce; aroma si gustul sunt potențate de adaosuri de extracte naturale de ierburi macerate în alcool agricol de cea mai bună calitate.
Lichiorul Rose Mary Cherry este o băutură fină pusă în valoare de aroma și gustul cireșelor sălbatice, obținută din alcool agricol de cea mai bună calitate în amestec cu extract de plante și cireșe.
„Atât Rose Mary Vermouth, cât și Rose Mary Cherry au fost create de experți italieni special pentru Granddis; ambele sunt produse în regiunea Piemonte (Nordul Italiei), de către o  companie cu o tradiție de peste 100 de ani în domeniu. Ambalajele celor două produse – dezvoltate împreună cu o prestigioasă casă de design, Claessens International,  îmbie ele însele la consum, întrucât prin forme și culori reușesc să susțină și să ilustreze calitățile acestor băuturi”, a precizat Claudia Marin.
Vânzarea acestei game se realizează în proporție de 70% prin canalele de retail (tradițional și modern), iar restul prin restaurante, cluburi și baruri.
Primul produs lansat în România sub brandul premium Rose Mary a fost vinul spumant produs de una dintre cele mai importante companii producÇŽtoare de vin din Italia.
„Rose Mary Vermouth și Cherry sunt  băuturi premium, aromate și care au un gust memorabil, potrivite pentru a fi consumate atât simple – cu gheață și lămâie, cât și în diferite cocktail-uri. Prețurile acestor produse sunt competitive, iar distribuția este asigurată de puternicul lanț de distribuție la nivel național.”, a precizat Claudia Marin.
Granddis distribuie mÇŽrci de top precum Stalinskaya Vodka si Wembley Dry Gin (fiecare fiind lider de piață pe categoria sa), Evan Williams, Stolichnaya, Rose Mary etc.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302