Comunitatea bloggerilor culinari își dă întâlnire la ediția de iarnă Food Bloggers Conference

Comunitatea bloggerilor culinari își dă întâlnire la ediția de iarnă Food Bloggers Conference
person Horeca
access_time_filled

Comunitatea bloggerilor culinari își dă întâlnire marți, 13 decembrie, la hotelul Radisson Blu din București, la a 5-a ediție Food Bloggers Conference. Organizat de Evensys, Food Bloggers Conference este un eveniment dedicat food bloggerilor, celor pasionați de online și gastronomie, specialiștilor din industrie și reprezentanților celor mai active branduri de pe piață în mediul digital.

FBC Winter Edition

Cea de-a cincea ediție dă startul sezonului de iarnă, după o ediție de vară care a înregistrat cel mai mare număr de participanți de până acum. Conferința va aborda atât teme specifice gastronomiei, dar și subiecte de interes general, astfel încât este o oportunitate perfectă de informare și de networking și pentru bloggerii generaliști sau nisați pe alte domenii, interesați de modalitățile eficiente de promovare sau de transformare a pasiunii lor în business.

Blogging, Chef Talk, Business

Cele 3 sesiuni de dezbateri de anul acesta vor acoperi cele mai importante arii de activitate pentru blogosferă. Vorbitorii invitați vor discuta despre tendințele actuale, despre tacticile și instrumentele potrivite pentru promovare, despre strategiile care contribuie la o bună colaborare cu brandurile, despre construirea unui business de succes, dar și despre secretele din spatele unor cariere impresionante ca chefi.

Speakerii Food Bloggers Conference – ediția de iarnă 2016 – sunt: Chef Joseph Hadad (Joseph Restaurant), Chef Florin Dumitrescu, Chef Adrian Hădean (adrianhadean.ro), Chef Constantin Turculet, Chef Liviu Lambrino, Smaranda Vornicu Shalit (smarandavornicu.ro), Anca Lungu (Printesa Polonic), Nicolle Birta (bistromargot.ro), Alina Sin (Taste of Sin), Oana Ciobotea (Hot Gipsy), Alin Matache (Ground Zero), Florin Itu (Meat Buster), Adriana Ghiță (Noorish).

Evenimentul va fi transmis live pe site-ul www.foodbloggers.ro, pe 13 decembrie.

Food Bloggers Conference este un eveniment organizat de Evensys împreună cu Lidl și in parteneriat cu Haagen-Dazs, Raftul Bunicii, Freeway, Tefal, Electrolux, Silva și ENGIE.

Despre Evensys

EVENSYS este o companie de planificare de evenimente, cu peste 10 ani de experiență în organizarea de evenimente business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferințe și de seminarii proprii, ce acoperă șapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, HR, Real Estate, Production și Retail. Evenimentele organizate tratează tematici actuale, care privesc atât industria de business locală, cât și cea din Europa Centrală și de Sud-Est.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302