David Rios: “Barmanii să creadă în ei, să învețe și să exerseze în fiecare zi”

David Rios: “Barmanii să creadă în ei, să învețe și să exerseze în fiecare zi”
person Horeca
access_time_filled

davidriosbarmanDavid Rios, câștigătorul competiției internaționale Diageo World Class, desemnat cel mai bun barman din lume în 2013, a împărtășit secrete din culisele industriei, comunității de barmani din România. Alături de Aida Ashor, câștigătoarea competiției locale de anul trecut, David a explicat importanța timpului în prepararea unui cocktail de calitate în cadrul sesiunii „Time is relative” ținută la Bucuresti și Cluj, la sfârșitul lunii martie.

În cadrul acestor seminarii David a vorbit despre importanța participării la o competiție de calibrul World Class și despre ingredientele necesare pentru a câștiga competiția. „Time is relative”, tema noii etape a competiției locale 2015, pune accentul pe efectele benefice pe care fenomenul de maturare le are asupra băuturilor spirtoase, pe diferite perioade de timp și în recipiente de păstrare diferite.

David Rios a mai ținut și să îi încurajeze pe cei prezenți, împărtășind sfaturi desprinse din propria experiență:

Trebuie să aibă în primul rând încredere în băutura lor. Să nu înceteze să viseze, să creadă în ei, să învețe și să exerseze în fiecare zi. Să se perfecționeze! Nu câștigi o astfel de competiție doar pentru un anumit lucru, ci pentru tot ce faci acolo. Dar, pe lângă asta, contează personalitatea și modul cum își prezinți băuturile având atenție la fiecare detaliu„.

Barmanii care au participat la cele două evenimente, veniți în număr mare, demonstrează faptul că lumea barmanilor profesioniști și a cocktailurilor este în plină dezvoltare.

David Rios, un adevărat gigant al mixologiei mondiale, se bucură de recunoaștere la nivel înalt în domeniu și este o influență activă în cultura cocktailului în jurul lumii. O dată cu competiția Diageo Reserve World Class, câștigătorii primesc titlul de ambassador global al Diageo Reserve WORLD CLASSâ„¢ și implicit posibilitatea de a călători în jurul lumii pentru a insufla și inspira talentul lor altor practicanți ai bartendingului de înalta clasă. În acelasi timp, competiția Diageo Reserve World Class în sine, transformă barmanii talentați în adevărați alchimisti ai gustului, care prepară și servesc cele mai interesante și inovative mixuri de băuturi de cea mai bună calitate.

Diageo Reserve World Class este o competiție la nivel internațional ce reprezintă mixul perfect al moștenirii culturale și inovației de ultimă generație, o fuziune interesantă ce reflectă ethosul bartendingului de elită, dar și valorile celor mai bune băuturi spirtoase. Competiția Diageo Reserve World Class redefinește experiența de bar prin băuturi premium, bartending de calitate și consum responsabil.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302