“Donuterie” se extinde în toată țara

“Donuterie” se extinde în toată țara
person Horeca
access_time_filled

DMA Partners Trust anunță deschiderea “Donuterie” în AFI Palace Ploiești. Aceasta este a doua “Donuterie” deschisă de firma DMA Partners Trust, luna trecută compania deschizând prima „Donuterie” în Baia Mare. Compania a achiziționat în regim de franciză, drepturile pentru a deschide 30 de locații în toată țara. 

Ne dorim să fim prezenți în majoritatea orașelor din România, într-un timp cât mai scurt”, a declarat Doru Miravitchi, administrator la DMA Partners Trust, care este și asociat în firma deținătoare a brandului “Donuterie” (brandul este prezent și în orașe precum Cluj Napoca, Târgu Mureș și Sibiu). 

extinderedonuterie

Donuteria este un loc pentru prieteni, este dulcele de lângă cafea și momentul de plăcere din zi, oferind o experiență delicioasă. Gogoșile sunt produse proaspete făcute din ingrediente de calitate. Acestea sunt frumos crescute, dulci, cu diferite glazuri și arome”, subliniază reprezentanții brandului.

DMA Partners Trust, face parte din DMA Group, un holding deținut de omul de afaceri Doru Miravitchi, cu activități în diferite domenii: alimentație, construcții, activități sportive, pază și protecție, consultanță în investiții și afaceri, transport internațional și publicitate.

Din acest grup de firme face parte și DMA Quality Food, cel mai important francizat Salad Box din România, precum și firma DMA Trans Logistic.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302