Ediția 2019 a Revino Bucharest Wine Fair a depășit așteptările organizatorilor

Ediția 2019 a Revino Bucharest Wine Fair a depășit așteptările organizatorilor
person Horeca
access_time_filled

Interesul consumatorilor români pentru vin și pentru evenimentele care au în centru vinul este în creștere. A patra ediție a salonului de vinuri și turism viticol “Revino Bucharest Wine Fair care s-a desfășurat în perioada 11-13 mai 2019 la hotelul Novotel din București a atras peste 3.000 de vizitatori care au degustat peste 230 vinuri premium de la cele cei 36 expozanți.

Potrivit organizatorilor – CrameRomania.ro și Revino.ro -, recordurile din acest an au fost depășite încă din prima zi, când la eveniment s-au prezentat iubitori de vinuri în număr dublu față de prima zi a anului trecut, iar tendința s-a menținut și în celelate două zile de eveniment.

Nevoile publicului de a degusta numeroase vinuri până a le găsi pe cele preferate, de a discuta direct cu reprezentanții cramelor și a afla poveștile din spatele acestora ne-au întrecut așteptările încă din prima zi.” spune Alina Iancu, fondator CrameRomania.ro și Revino.ro.

revinosalon2019

Pot spune că reușita evenimentului din acest an a fost dată de calitatea publicului care ne-a călcat pragul, de bucuria de a descoperi vinuri noi și de a afla detalii despre cramele care își deschid porțile pentru cei care doresc să îi viziteze.”, a adăugat aceasta.

în plus, ziua de luni a fost dedicată în exclusivitate sectorului HoReCa, cu scopul de a facilita întâlnirile profesionale între crame și potențialii parteneri de afaceri.

Am observat o nevoie din ce în ce mai mare a reprezentaților barurilor, restaurantelor și hotelurilor de a interacționa direct cu cei ai cramelor pentru realizarea meniurilor în conformitate cu tendițele actuale și preferințele publicului. Ziua de luni, organizată special pentru acest tip de interacțiune, s-a dovedit a fi un real succes pentru încheierea de parteneriate de afaceri.”.

Seminariile cunoscute sub denumirea de masterclass-uri cu teme diverse legate de diversele tipuri de vinuri, importanța paharului pentru fiecare tip de vin în parte, aprecierea unui vin spumant de calitate, dar și scopurile caritabile au completat programul pentru publicul Revino Bucharest Wine Fair.

Următorul salon de vinuri ReVino Bucharest Wine Fair va avea loc în perioada 9-11 mai 2020 în același cadru organizat la Hotel Novotel în București.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302