Extinderea 5 to go implică și mărirea echipei

Extinderea 5 to go implică și mărirea echipei
person Horeca
access_time_filled

5 to go Vlad Ștefănescu, barista apreciat și premiat la nivel național, cu o experiență de peste 12 ani și certificare ca formator autorizat, s-a alăturat echipei 5 to go.

Acesta se va ocupa de trainingul și dezvoltarea fiecărui barista din companie, pentru a asigura constanța gustului și calitatea fiecărei cafele servite.
Numirea lui Vlad vine după ce Călin Èšiplea s-a alăturat 5 to go în funcția de Chief Operating Officer.

„Anul 2021 a fost pentru noi anul eficientizării. Segmentul to go a resimțit impactul crizei pandemice mai puțin decât industria ospitalității, în general. Deși efectele crizei se fac simțite la nivel de consum, pentru acest tip de afaceri mici, francizele, s-a putut vorbi și de optimizări la nivel de costuri de funcționare, precum chiriile. Cred că modelul de business 5 to go este unul care și-a dovedit eficiența și sunt încrezător că obiectivul de creștere stabilit pentru acest an este realizabil. Avem planuri bine definite și o echipă puternică, iar sosirea lui Vlad Ștefănescu aduce un mare avantaj pentru noi și pentru toți francizații, acela de a asigura fiecărui barista o pregătire la standarde ridicate, pentru a aduce în fiecare pahar gustul și aroma care definesc 5 to go”, a spus Radu Savopol, cofondator 5 to go.

Ritmul de creștere al 5 to go se menține și în acest an: 60 de unități au fost deschise din ianuarie până acum, din cele 100 stabilite ca obiectiv pentru 2021. Expansiunea regională accelerată și consolidarea echipei sunt factorii care au susținut trendul ascendent. Astfel, din cele 60 de cafenele deschise anul acesta, jumătate sunt în afara Bucureștiului. Cele mai recente orașe în care au fost inaugurate sunt Galați, Dorohoi, Orăștie, Lugoj, Târgu Jiu, Bârlad, Onești, Slatina, Câmpina, Caracal, Botoșani, Roșiorii de Vede, Mangalia și Năvodari. în total, peste 45 de orașe din întreaga țara găzduiesc cel puțin o cafenea 5 to go.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302