Grill Savoury – gustul savorii autentice

Grill Savoury – gustul savorii autentice
person Horeca
access_time_filled

în aceste zile, mâncarea bună este cea care aduce oamenii aproape, cea care unește prietenii, motiv de socializare și de savurare a fiecărei clipe de viață. De fiecare dată când oamenii se bucură de gustul delicios al unui preparat, timpul se oprește. Momentele alături de cei dragi au devenit motiv de sărbătoare, celebrate adesea printr-un grătar delicios.

Zâmbetele, aromele, condimentele fascinante și mirodeniile proaspete sunt nuanțe ale bucuriei. De aceea, la Solina Romania ”we make food matter” prin fiecare ingredient, atent selectat și plasat în cele mai inspirate rețete pentru obținerea unor preparate de neuitat.

Experiența grătarului este unică în orice colț al lumii. Modul în care mirodeniile se îmbină armonios cu notele pregnante de fum oferă o savoare neașteptată. Misiunea noastră este de a face din fiecare masă o sărbătoare, transformând mâncatul în plăcere, într-un adevărat răsfăț al papilelor gustative.

secretegratar

Astfel, a fost creat conceptul Grill 2021, gustul savorii autentice, dedicat soluțiilor pentru cele mai delicioase preparate din carne la grătar.

Preocuparea pentru plăcerea de a mânca ne-a determinat să analizăm trend-urile actuale ale pieței și să identificăm secretul gustului. Gustul afumat, usturoiul și paprika sunt cele care cuceresc gustul consumatorilor est-europeni. De asemenea, imposibilitatea de a călători generează o dorință puternică de a experimenta noi arome, însă, în același timp, gusturile tradiționale oferă sentimentul de confort și normalitate.

Marinadele special create pentru carnea de pui, porc și vită oferă frăgezime și suculență, învăluind preparatele în gustul proaspăt și aromat, al mirodeniilor atent selectate pentru savori inspirate din toate colțurile lumii.

în același timp, marinadele pentru cotlet de miel, berbecuț sau pentru carnea de oaie păstrează profilul de gust, în timp ce oferă o savoare unică, dulceagă, picantă sau chiar cu ușoare note exotice, un deliciu care te poartă în călătorii de arome.

Soluțiile pentru mititei suculenți și cârnați savuroși relevă deliciul preparatelor cu specific românesc, cu note unice de usturoi și cimbru.

mici

Ingredientele savuroase pentru burgeri oferă un preparat autentic, inspirat din bucătăria americană, fraged, suculent și absolut delicios, cu note de curry, ierburi, piper sau nucșoară.

întreaga gamă îndeamnă la explorare și la bucuria de a mânca!

*Advertorial publicat în ediția 102 a revistei Horeca România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302