Introducere în arta culinară japoneză

Introducere în arta culinară japoneză
person Horeca
access_time_filled

Centrul Aroma din Corbeanca găzduiește luni, 17 noiembrie, începând cu ora 11.00, evenimentul „Introducere în arta culinară japoneză”, organizat de Ministerul Agriculturii, Pădurilor și Pescuitului din Japonia. Scopul evenimentului este acela de a promova bucătăria japoneză, care a intrat anul trecut în patrimoniul UNESCO. Evenimentul se adresează atât bucătarilor profesioniști cât și iubitorilor de bucătărie japoneză, iar intrarea este liberă, pe bază de rezervare.

introducereinartaculinarajaponeza

Persoanele care doresc să participe la eveniment sunt rugate să trimită un mesaj pe adresa de e-mail: Events.exact@gmail.com, sau raluca.oprea@bilancia.ro

În cadrul evenimentului, maestrul bucătar Akio Saitou, îndrumător și promotor al artei culinare japoneze, deținând el însuși două renumite restaurante cu specific japonez în Tokyo, va oferi informații despre mâncarea japoneză. 16 bucătari profesioniști de la diverse restaurante din București vor fi îndrumați în tainele bucătăriei japoneze de către maestrul Saito. Toti participanții vor avea ocazia de a degusta din principalele feluri de mâncare japoneză care vor fi preparate.

Evenimentul reprezintă nu doar o ocazie de a afla informații „de la sursă” despre bucătăria japonează, dar și o ocazie de networking și schimb de experiență cu alți bucătari pasionați de bucătăria japonează.

Data și ora: Luni, 17 noiembrie, între orele 11:00-14:00
Locul: Aroma Center,  str. Balanței 46, Corbeanca, Ilfov (sediul Bilancia)
Intrarea liberă, pe baza de rezervare la: Events.exact@gmail.com sau raluca.oprea@bilancia.ro
Organizator: Ministerul Agriculturii, Pădurilor și Pescuitului din Japonia
Co-organizatori: Ambasada Japoniei în România, Institutul de istorie a planificării mediului
Colaboratori: Comitetul Economic Japonia-Bulgaria, Gakushuin Management School, Restaurantul „Shichi Juu Ni Kou”, EXACT TOURS, Crown Plaza Hotel Bucharest, BILANCIA.

Sursă foto homepage: www.lexisnexis.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302