Lanțul de cafenele TED’S Coffee Co continuă extinderea și estimează o cifră de afaceri de 5 milioane de euro pentru acest an

Lanțul de cafenele TED’S Coffee Co continuă extinderea și estimează o cifră de afaceri de 5 milioane de euro pentru acest an
person Horeca
access_time_filled

Lanțul de cafenele TED’S Coffee Co, fondat de antreprenorul Vasi Andreica, își continuă procesul de creștere organică și estimează pentru 2020 o cifră de afaceri de 5 milioane de euro, în avans cu 43% față de anul trecut. Rețeaua TED’S Coffee Co va ajunge până la finele acestui an la 40 locații la nivel national, spun reprezentanții lanțului.

Din totalul de 40 de locații la care rețeaua TED’S Coffee Co va ajunge până la finele acestui an, 20 vor fi în sistem de franciză.

Ne aflăm într-un context de piață favorabil pentru a dezvolta rețeaua inclusiv prin francize. Cererile de franciză sunt în număr mare și vin atât din țară, cât și din partea românilor din Diaspora. în opinia mea, ca antreprenor, este necesar să existe chimie între francizor și francizat pentru a construi o relație de lungă durată”, a declarat Vasi Andreica.

tedscoffeeromania

Taxa de redevență pentru deschiderea unei francize TED’S Coffee Co este de 4% din cifra de afaceri, la care se adaugă 1% costuri de marketing. Totodată, taxa de intrare în franciza TED’S Coffee Co se situează între 5.000 și 10.000 de euro în funcție de tipologia și mărimea locației.

Despre TED’S Coffee Co

TED’S Coffee Co este un brand de cafenele lansat în anul 2013 care s-a dezvoltat la nivel național în centre comerciale, în clădiri de birouri și stradal, prin mai multe concepte inovatoare. Fiecare concept are particularitățile sale, iar echipa TED’S Coffee Co implementează mereu acel tip de cafenea care se pretează cel mai bine pentru locația respectivă.

Rețeaua TED’S Coffee Co cuprinde în prezent 33 cafenele la nivel național. De la începutul acestui an, TED’S Coffee Co a deschis trei noi cafenele, două în București și una în Galați.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302