Lanţul franțuzesc de brutării Paul se extinde cu o nouă locație, în Constanța

Lanţul franțuzesc de brutării Paul se extinde cu o nouă locație, în Constanța
person Horeca
access_time_filled

Lanțul franțuzesc de brutării Paul continuă extinderea în România prin inaugurarea celei de-a 15-a unități, în orașul Constanța.

Noua brutărie are o suprafață de 137 mp, este prevăzută cu 48 de locuri și este amplasată la parterul mall-ului City Park, în aripa nouă – Intrarea Nord.

în noua unitate Paul s-au investit aproximativ 450.000 de euro pentru amenajarea spațiului în stilul caracteristic brandului și pentru dotarea acestuia cu cele mai noi utilaje și facilități. 

Constanța este un oraș important din România, cu o istorie bogată, fiind un punct de conexiune între mai multe culturi și tradiții. De aceea, odată cu deschiderea noii brutării Paul, ne-am propus să aducem mai aproape de constănțeni o mică parte din aromele Parisului, promovând filosofia brandului și conceptul «L’art de vivre à la française». în continuare, vom depune toate eforturile pentru a veni în întâmpinarea lor cu rețete franțuzești diversificate și adaptate nevoilor de consum”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

brutariepaulconstanta1

în noua brutările Paul, 30 de angajați vor deservi zilnic clienții. Aceștia vor avea la dispoziție o gamă diversificată de produse preparate după rețete tradiționale franțuzești, pregătite sub conceptul „L’Art de vivre à la française”. Din meniu fac parte produse de viennoiserie, oferte pentru micul dejun, prânz, gustări ușoare, deserturi precum macarons, eclere, Moelleux aux Chocolat, Tartelettes și alte delicii plus o gamă diversificată de pâini.

Constanța este cel de-al patrulea oraș din România în care Paul se extinde, după București, Ploiești și Cluj-Napoca. Designul noii brutării păstrează elementele de identitate ale Paul, decorul fiind un mix al stilurilor franțuzești rustic și chic, asemeni brutăriilor tradiționale. Pentru mobilier s-au folosit materiale din lemn, iar ca notă de eleganță și distincție este culoarea neagră caracteristică brandului.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302