LILIAC a prezentat noua etichetă a vinurilor young.LILIAC 2017

LILIAC a prezentat noua etichetă a vinurilor young.LILIAC 2017
person Horeca
access_time_filled

Crama LILIAC a prezentat la mijlocul lunii februarie noua etichetă de vin cu care a fost „îmbrăcată” producția young.LILIAC 2017.

Eticheta a fost selectată în urma concursului anual, devenit deja tradiție, prin care cât mai mulți tineri creativi sunt provocați să-și imagineze eticheta pentru următorul an, pornind de la premisele brandului. Prin acest demers, echipa LILIAC își propune să susțină și să încurajeze tinerii creativi să aibă curaj, să se facă văzuți și să experimenteze diverse proiecte în care își pot etala talentul.

youngliliac2018

Eticheta din acest an, aleasă de catre familia Beck dintre zeci de etichete propuse de tineri designeri, scoate în evidență esenta young.LILIAC: un vin creat pentru tinerii curioși să descopere universul vinului, care au o viață socială activă și apreciază calitatea.

Propunerea creativă câștigatoare îi aparține Monicăi Juganaru, studentă la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu. Noua etichetă prezintă perfect valorile brandului young.LILIAC. Urban – cool, nonconformist, liber -, atribute regăsite în stilul de viață al generației tinere. Ideea Monicăi a fost pe cât de simplă, pe atât de plină de simbolistică: oamenii, indiferent de sex, vârstă sau rasă, se pot distra la fel de bine împreună, pot forma un grup omogen și pot savura băutura preferată.

etichetayoungliliacin2018

Vinul young.LILIAC este un veritabil curator de emoții și poate fi considerat un instrument de inițiere a tinerilor în lumea fascinantă a vinului, având însă grijă să nu-i dezamăgească nici pe amatorii avizați.

young.LILIAC poate fi gasit în 3 cupaje răcoritoare: young.LILIAC Fresh (produs dintr-un cupaj de Sauvignon Blanc & Muscat Ottonel), young.LILIAC Fruity (Fetească Albă & Fetească Regală) și young.LILIAC LightRose (Fetească Neagră).

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302