METRO vinde real,-

METRO vinde real,-
person Horeca
access_time_filled

METRO Group a semnat un contract cu retailerul francez Groupe Auchan, în legătura cu vânzarea afacerilor real,- din Europa de Est. În România, Auchan va prelua activitățile operaționale pentru 20 din cele 24 de magazine. Magazinele din Arad, Constanța Nord, Oradea Episcopia Bihorului și Suceava nu vor fi preluate de către Groupe Auchan.

În momentul de față, real,- România depune toate eforturile să găsească soluția potrivită pentru fiecare dintre aceste locații, cât mai repede cu putință, se precizează într-un comunicat de presă emis de real,-.

magazinereal

Vânzarea trebuie însă întâi să fie aprobată de către autoritățile de reglementare competente și se așteaptă să fie finalizată în 2013. Pe întreaga perioadă a acestui proces compania își va continua activitatea, magazinele real,- vor funcționa în program normal oferind posibilitatea clienților să beneficieze de produse la standarde de calitate, la prețuri avantajoase.

Angajatii companiei au fost informați astăzi atât la nivelul grupului cât și la nivelul real,- România. În continuare în România Metro Group se va concentra și mai mult pe Metro Cash&Carry.

Metro Group vinde Real ” Europa de Est către Auchan pentru suma de 1,1 miliarde de euro

Tranzacția include activitatea operațională din Polonia, România, Rusia și Ucraina. „Prin achiziționarea activităților comerciale desfășurate de Real în cele patru țări, Groupe Auchan valorifică oportunitatea de a echilibra prezența sa în Europa Centrală și de Est; celelalte două regiuni principale sunt reprezentate de Europa de Vest și Asia. În mod suplimentar, avem posibilitatea de a le oferi clienților noștri servicii îmbunătățite, prin intermediul echipelor deosebit de profesioniste în care avem încredere deplină ” atât la Real, cât și la Auchan.”, a declarat Vianney Mulliez, președintele structurii de conducere a Groupe Auchan. În viitor, magazinele Real din Europa de Est își vor desfășura activitatea sub egida mărcii Auchan.

auchan

Vânzarea activităților derulate de Real în Europa de Est către Groupe Auchan include aproximativ 91 de centre comerciale Real în Polonia, Rusia, România și Ucraina, precum și imobilele din 14 locații aflate în proprietate. Tranzacția se ridică la suma de 1,1 miliarde euro.  Real a obținut în cele patru țări în anul 2011 o cifră de afaceri de peste 2,76 miliarde euro și dispune acolo de aproximativ 20.000 de angajați. Auchan are în cele patru țări 98 reprezentanțe unde își desfășoară activitatea aproximativ 65.000 de angajați.

Despre real,- România

real,- Hypermarket România s-a lansat oficial în martie 2006 și operează 24 de magazine pe piața locală în 18 orașe din țară (4 în București, câte 2 în Timișoara, Oradea și Constanța și câte unul în Arad, Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca, Deva, Sibiu, Târgu Mureș, Brașov, Suceava, Bacău, Galați, Ploiești, Pitești și Craiova.

realromania

Rețeaua magazinelor real,- comercializează aproximativ 70.000 de produse alimentare și nealimentare, provenind de la peste 1.700 de furnizori, dintre care 90% sunt din România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302