Noble Drinks Fair & Networking Events

Noble Drinks Fair & Networking Events
person Horeca
access_time_filled

Noble Drinks Fair & Networking Events, al doilea eveniment din seria Noblesse Palace Lifestyle Fairs organizată de Palatul Noblesse – Lifesyle Palace s-a desfășurat între 13 și 15 octombrie și a întâmpinat vizitatorii într-un mediu intim și nobil ideal pentru degustarea de băuturi fine oferite de brand-uri de renume și pentru evenimente de networking de calitate, în cadrul unei expoziții cu vânzare de produse ediții limitate.

în deschiderea evenimentului au luat cuvântul Loredana Preda – CEO Noblesse Group International și domnul Sergiu Nedelea, ambasador al târgului și unul dintre cei mai cunoscuți somelieri din România, care a evidențiat calitatea produselor și reputația brandurilor de băuturi prezente. în plus, vineri și sâmbătă, acesta a dezvăluit câteva secrete din universul fascinant al vinului, în cadrul workshop-ului Winetaste School.

drinksevent

Pe parcursul celor trei zile, vizitatorii au savurat din plin atmosfera unică a Palatului Noblesse – Lifestyle Palace, ce a fost completată în fiecare seară de o serie de concerte jazz&blues live susținute de Cristiana Radu și Marcela Onofrei.

Evenimentul, destinat în special iubitorilor de băuturi fine, a reunit vinuri alese oferite de Crama Budureasca, Crama Tohani, Crama Oprișor, Vinarte, Cave Royale, delicioasele băuturi din gama Rose Mary, cât și o selecție de băuturi spirtoase din gama de top a Alexandrion Grup România, care au încântat vizitatorii cu cocktail-uri suprinzătoare.

Cateringul a fost susținut de Jubile Catering, iar Leonidas Universitate au îndulcit seara de vineri cu sortimente fine de ciocolată.

Cum un vin bun necesită condiții speciale pentru depozitare, Marelvi a prezentat vitrinele de vinuri premium Liebherr, special realizate pentru a îndeplini chiar și cele mai stricte condiții.

Seria Noblesse Palace Lifestyle Fairs continuă între 17 și 19  noiembrie cu Exclusive Beauty & Fashion Shows, un eveniment dedicate pasionaților de shopping și modă.

Official After Movie Noble Drinks Fair & Networking Events se poate urmări aici.

Palatul Noblesse este un proiect al Noblesse Group, inițiativa antreprenorială care activează în domeniul industriilor creative și culturale, promovând un stil de viata rafinat. “Add value to your lifestyle” este motto-ul care definește activitățile tuturor brandurilor din cadrul grupului.

Group-ul Noblesse este format din brand-urile Noblesse Interiors – showroom-uri de mobilier și decorațiuni de lux, Noblesse Academy – cursuri de dezvoltare, biroul de design interior și arhitectură Studio Insign, Asociația Culturală Noblesse și Centru de Arte și Evenimente – Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup este Palatul Noblesse – Lifestyle Palace. Palatul Noblesse este o clădire monument istoric, construită în anul 1881 după planurile celebrului arhitect Alexandru Săvulescu, fiind prima construcție eclectică din centrul istoric al capitalei. Clădirea reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, acoperind 135 de ani de existență reprezentativă. în anul 2012 intră în posesia Noblesse Group International, deținător a mai multor branduri, care activează în domeniul designului interior și al industriilor culturale. După un proces complex de consolidare, reststaurare a elementelor originale, amenajare interioară și exterioară, clădirea devine ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de cultură, lifestyle și design, un concept unic în Europa.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302