Nordic Food a achiziționat Dupont Ingredient, aceasta fiind prima achiziție din istoria companiei

Nordic Food a achiziționat Dupont Ingredient, aceasta fiind prima achiziție din istoria companiei
person Horeca
access_time_filled

Compania Nordic Food a anunțat astăzi achiziția Dupont Ingredient, unul dintre principalii săi competitori în ceea ce privește distribuția de produse franțuzești de patiserie-cofetărie în HoReCa, aceasta fiind prima achiziție din istoria companiei.

Ca urmare a acestei mișcări, produsele care făceau parte din portofoliul Dupont vor fi distribuite de acum înainte la nivel național, prin intermediul Nordic Food, către profesioniștii din sectorul de patiserie-cofetărie.

Nordic Food a făcut prima achiziție din istoria sa în acest an. Am achiziționat Dupont Ingredient, o companie competitoare de pe segmentul de cofetărie-patiserie specific franțuzească. Este o mișcare pe care am pregătit-o mai bine de un an de zile și care s-a concretizat acum. A fost un competitor puternic, pe care l-am apreciat și tocmai de aceea ne-am dorit să cumpărăm acest business; prin această mișcare o să putem să punem la dispoziție portofoliul lor de produse întregii țări – ei axându-se anterior pe zona de sud”, a declarat Ciprian Moldoveanu, General Manager Nordic Food România.

ciprianmoldoveanu

Nordic Food este una dintre cele mai mari companii în domeniul distribuției produselor alimentare premium atât în retail, cu un portofoliu peste 2.500 de produse internaționale premium distribuite la nivel național.

în 2017, cifra de afaceri a companiei ajuns la 241 de milioane de lei, cu 5% mai mare față de anul 2016, iar pentru acest an noul management al companiei își propune o creștere de 15% a cifrei de afaceri (aceasta fiind creșterea prognozată fără a lua în calcul și achiziția Dupont). 

Nordic Food, o afacere de familie, a anunțat oficial astăzi trecerea la a doua generație de management, după 25 de ani de business made in Romania. Ciprian Moldoveanu preia conducerea companiei de la tatăl său și are planuri mari pentru dezvoltarea companiei.

Mai multe despre planurile Nordic Food pentru 2018 și obiectivele pentru segmentul HoReCa puteți citi în revista Horeca România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302