O nouă cafenea Starbucks s-a deschis în București

O nouă cafenea Starbucks s-a deschis în București
person Horeca
access_time_filled

O nouă cafenea Starbucks s-a deschis pe 25 noiembrie a.c. în București, în AFI Cotroceni, acesta devenind singurul centru comercial din capitală care găzduiește două cafenele Starbucks, se arată într-un comunicat. Noua cafenea are o suprafață de 150 mp și o capacitate de 85 de locuri.

AFI Cotroceni este traversat în medie de peste 52.000 de vizitatori zilnic. Așadar, cea de-a doua locație Starbucks din centrul nostru comercial va acoperi și zona de food court și entertainment, fiind mult mai accesibilă celor care își petrec timpul aici. Deschiderea unei noi locații Starbucks în AFI Cotroceni nu vine decât să confirme performanțele brandului în centrul nostru comercial.”, a declarat Georgiana Oltenescu, Corporate Marketing Manager AFI Europe România.

starbucksaficotroceni

Noua cafenea Starbucks devine un punct de atracție pentru clienții centrului comercial, fiind amplasată în apropierea zonei de food court și în proximitatea patinoarului Cotroceni on Ice și a zonei de distracție.

Suntem încântați să aducem o altă cafenea Starbucks în AFI Cotroceni. Sperăm ca atât clienții fideli, cât și posibilii clienți să adore experiența unică și serviciile de calitate oferite de Starbucks și să împartă cu noi pasiunea pentru cafeaua de cea mai bună calitate, în pauza dintre cumpărături sau la întâlnirile cu prietenii”, a declarat Mateusz Sielecki, Director Regional Starbucks România & Bulgaria.

AFI Cotroceni găzduiește brandul Starbucks încă de la inaugurarea centrului comercial în anul 2009. Odată cu extinderea din 2014 brandul a deschis actuala locație, situată la intrarea Galaxy.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302