Takeaway.com va livra mâncare fără contact fizic direct

Takeaway.com va livra mâncare fără contact fizic direct
person Horeca
access_time_filled

Ca măsură preventivă împotriva răspândirii coronavirusului, Takeaway.com va oferi livrare fără contact fizic direct. Această nouă măsură se aplică tuturor restaurantelor din platformă, iar curierii sunt instruiți să folosească soneria și să lase pachetul la ușa clientului. Această măsură va fi aplicată în toată Europa.

livraremancarefaracontactdirect

Cele de mai sus se adaugă măsurilor de siguranță deja implementate. în ultimele săptămâni, Takeaway.com a oferit instrucțiuni de sănătate și siguranță tuturor angajaților și șoferilor, iar membrii personalului sunt instruiți special în măsuri preventive corecte, precum și să raporteze situații suspecte. Compania distribuie, de asemenea, echipamente igienice în rândurile curierilor proprii, cum ar fi dezinfectantele de mâini.

Takeaway.com lucrează cu restaurantele partenere pentru a se asigura că toate măsurile recomandate de sănătate și siguranță sunt implementate și respectate, în interesul clienților, al angajaților și al curierilor.

Despre Takeaway.com

Takeaway.com este cea mai mare platformă în rândul serviciilor online de livrare la domiciliu în Europa continentală și Israel. Principalul obiectiv al companiei este acela de a crea, prin intermediul platformei sale, o legătură între clienți și restaurante. Având o rețea de aproape 53.000 de restaurante partenere, Takeaway.com colaborează în principal cu restaurante care livrează la domiciliu. în plus, în 92 de orașe, Takeaway.com livrează la domiciliu și de la restaurante care nu au propriul serviciu de livrare.

De la înființarea sa în anul 2000, Takeaway.com s-a dezvoltat rapid, ajungând pe primul loc în rândul serviciilor online de livrare la domiciliu din Europa continentală, desfășurând activități în Olanda, Germania, Polonia, Belgia, Austria, Israel, Elveția, Luxemburg, Portugalia, Bulgaria și România si Israel.

în anul 2019, Takeaway.com a procesat peste 159 de milioane de comenzi plasate de la 19,5 milioane de clienți unici. Cu un număr de peste 5.450 de angajați, Takeaway.com a procesat comenzi în valoare de 3,0 miliarde de euro, generând în anul 2019 o cifră de afaceri brută în valoare de 426 milioane de euro.

Sursă foto: www.stocksy.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302