Peste 200 de companii participă la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019

Peste 200 de companii participă la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019
person Horeca
access_time_filled

Cel mai important eveniment dedicat industriei alimentare din România, INDAGRA FOOD & CARNEXPO, va avea loc anul acesta în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO. Peste 200 de companii, dispuse pe o suprafață expozițională de 13.600 mp, participă la ediția de anul acesta a târgului, dintre care peste 160 sunt din România, iar 40 reprezintă Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, Italia, Republica Moldova, Olanda, Cehia, Suedia, Turcia, Ungaria.

indagra2019

Evenimentul se adresează producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de echipamente și tehnologii pentru industria alimentară, industria cărnii, panificație, industrializarea legumelor și fructelor, prelucrarea peștelui și laptelui.

Expozanții își vor prezenta produsele în cadrul unor zone tematice special concepute pentru o promovare cât mai eficientă: Salonul industriei cărnii din România, Salonul de panificație, lactate, fructe și legume și Salonul GastroFood.

Bilancia, una dintre cele mai importante companii-furnizoare din Europa de utilaje și accesorii pentru industria ospitalității, dar și pentru industria de procesare și comercializare a cărnii, a anunțat ca va participa la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019. 

Industria alimentară s-a dovedit un segment extrem de dinamic în ultimii ani, cu jucători puternici, motiv pentru care are nevoie de cele mai bune soluții pentru a se dezvolta în continuare. Așadar, am ales să participăm pentru al doilea an consecutiv la expoziție, unde vom prezenta ultimele tendințe și inovații în ceea ce privește utilajele și echipamentele necesare în activitatea agenților economici din domeniu”, a declarat Cristian Stefanescu, deputy managing director Bilancia.

indagraeditia2019

De asemenea, târgul include și o serie de activități conexe de interes atât pentru specialiștii din domeniu, cât și pentru publicul larg.

Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România, partener al evenimentului, organizează pe data de 1 noiembrie, în sala Madgearu din Pavilionul B3, în intervalul orar 14:00 – 17:00, o conferință pe teme de actualitate.

în aceeași perioadă cu INDAGRA FOOD & CARNEXPO (www.indagra-food.ro), în Centrul Expozițional Romexpo se desfășoară alte trei evenimente cu participare internațională, foarte cunoscute publicului larg și celui de specialitate:

•   INDAGRA (www.indagra.ro) – Târgul internațional de produse și echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei;
•    EXPO DRINK (www.expodrink.ro) – Târg de vinuri, bere și alte băuturi alcoolice și non-alcoolice.
•    PACK SHOW (www.packshow.ro) – Expoziție pentru industria ambalajelor.

Programul de vizitare valabil pentru cele trei manifestări:

30 octombrie – 2 noiembrie, între orele 09:00 și 18:00;
3 noiembrie, între orele 09:00 și 16:00.

Manifestarea se desfășoară sub înaltul Patronaj al Președintelui României și este organizată de ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României și ADDOR EVENTS.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302