Peste 30 de crame, 200 de vinuri premium și o serie de masterclass-uri vă așteaptă la REVINO

Peste 30 de crame, 200 de vinuri premium și o serie de masterclass-uri vă așteaptă la REVINO
person Horeca
access_time_filled

“Revino – Descoperă Vinurile din România”, eveniment dedicat promovării vinurilor și turismului viticol din România aflat la a două ediție, are loc în perioada 6-8 mai 2017 în București. Astfel, iubitorii de vinuri și persoanele interesate să le descopere vor putea desgusta peste 200 vinuri premium de la cei 32 de expozanți, crame naționale și internaționale. în plus, ziua de 8 mai este dedicată în exclusivitate sectoarelor HoReCa și turism.

Macheta ReVino Wine Fair 1

Prima ediție a târgului de vinuri Revino – Descoperă Vinurile din România a avut loc anul trecut și s-a dovedit un real succes pentru crame și vizitatori.” spune Alina Iancu, fondator CrameRomania.ro și ReVino.ro. “Anul acesta numărul expozanților a crescut semnificativ, la fel cum ne așteptăm să crească și numărul iubitorilor de vinuri care vor fi prezenți. Am observat în ultima vreme un interes din ce în ce mai mare acordat de bucureșteni și nu numai vinurilor pe care le beau în anumite momente și locurilor pe care le vizitează în weekend sau în zilele libere.

Fiecare expozant de la Revino – Descoperă Vinurile din România va prezenta publicului un număr de maximum 7 vinuri exclusiv HoReCa și va beneficia de aceleași condiții de prezentare. Astfel, vizitatorii vor aprecia vinurile pe care le vor degusta și discuțiile pe care le vor avea cu reprezentanții cramelor pentru a le afla poveștile.

La a doua ediție a târgului de vinuri sunt așteptați peste 1.300 de vizitatori într-un cadru elegant care să reflecte imaginea pe care vrem să o avem la nivel național și international. Fiecare persoană va primi un pahar la intrare împreună cu catalogul evenimentului pe care își va putea nota părerile și preferințele despre vinurile degustate pe care le pot achiziționa la plecare.

O altă noutate pentru acest an este biroul de turism viticol pe care îl vom avea la Revino – Descoperă Vinurile din România.” continuă Alina Iancu. “Oferim cramelor care realizează turism viticol posibilitatea de a-și prezenta poveștile și ofertele vizitatorilor și de a-i convinge să le treacă pragul. în plus, un reprezentant ReVino.ro va povești celor prezenți într-un mod imparțial informații despre toate zonele țării și detalii despre cramele care pot fi vizitate de grupuri mai mici sau mai mari de persoane.”

crameromaniaProgramul evenimentului este completat de o serie de 4 masterclass-uri – seminarii susținute de experți în vinuri, precum Ana Săpungiu – singura româncă Master of Wine, Frederic Vigroux – somelier și consultant francez certificat WSET III, Cristina Raicu – profesor la școala de vinuri Wine Craft deținătoare a certificatului WSET III și trei enologi recunoscuți de la cramele din România: Aurelia Vișinescu, Oliver Bauer și Laurent Pfeffer.

Costurile de participare la eveniment se încadrează între 50 și 100 lei pentru accesul la eveniment și între 80 și 120 lei pentru acces la masterclass-uri, iar biletele pot fi achiziționate atât online de pe www.winefair.revino.ro/visitors/tickets, cât și direct la eveniment. De asemenea, ziua de luni, 8 mai, este dedicată în exclusivitate sectoarelor HoReCa și turism, iar intrarea este pe bază de invitație. 

Pentru promovarea turismului viticol din România, Alina Iancu a dezvoltat proiectele CrameRomania.ro (singura bază de date bilingvă – română și engleză – a cramelor din România), Revino.ro (agregator de tip Trip Advisor al cramelor și magazinelor specializate de vinuri – vinoteci și restaurante – din România).

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302