Petre Şandru, numit Market Operations Director Coca-Cola România şi Moldova

Petre Şandru, numit Market Operations Director Coca-Cola România şi Moldova
person Horeca
access_time_filled

petresandrucocacolaPetre Șandru este numit în funcția de Market Operations Director pentru România si Moldova, o poziție creată în noua structură a Regiunii Europa de Sud-Est din cadrul Companiei Coca-Cola. Petre Șandru va prelua responsabilitățile noii funcții începând cu 1 septembrie.

Noua poziție a lui Petre Șandru survine în urma reorganizării, începând cu 1 august, a Central Southern Europe (CSE) Business Unit, prin trecerea de la cinci regiuni la patru, fiecare dintre acestea reflectând regiunile recent anunțate ale Coca-Cola Hellenic.

În noua sa funcție, Petre Șandru va fi responsabil de întreaga activitate a Companiei Coca-Cola din România și Moldova și îi va raporta direct lui Vikas Chawla – Franchise Operations Director pentru Regiunea Europa de Sud-Est, numit în această funcție începând cu 1 octombrie.

În aria de responsabilitate a lui Petre Șandru vor fi gestionarea în parteneriat cu îmbuteliatorii a operațiunilor comerciale și dezvoltarea strategiilor de optimizare a vânzărilor si profitabilității, coordonarea procesului de planificare pe termen mediu și lung din fiecare țară, precum și definirea și implementarea strategiilor de marketing și comunicare pentru cele două țări.

„Există două aspecte foarte importante în contextul economic actual din Europa Centrală și de Est, și implicit, și în Romania de care voi ține cont în noua poziție. Primul este relevanța produselor și a strategiei aplicate pentru consumatori, într-un efort de a ajunge cât mai aproape de necesitățile și valorile acestora. De asemenea, mă voi preocupa de creșterea nivelului de atașament al echipei față de valorile și mărcile companiei”, a declarat Petre Șandru după numirea în noua poziție.

Cu o experiență de 8 ani în cadrul Companiei Coca-Cola, el a fost responsabil până în prezent de activitățile comerciale din patru țări din regiune: România, Moldova, Bulgaria și Albania. Înainte de a se alătura Companiei Coca-Cola, Petre a lucrat timp de 8 ani pentru JT International/RJ Reynolds, unde a ocupat diferite poziții ce includ vânzări, trade marketing, marketing, logistică și achiziții.

De-a lungul experienței sale profesionale în sectorul FMCG, Petre Sandru a dovedit calități excepționale de lider, cunoștințe solide și o înțelegere fidelă a domeniului, se arată într-un comunicat de presă.

Despre Compania Coca-Cola

Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, oferind consumatorilor din întreaga lume peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare.

Alături de Coca-Cola, recunoscută ca fiind cea mai valoroasă marcă din lume, compania comercializează o gamă variată de produse ce include băuturi răcoritoare carbogazoase, băuturi răcoritoare cu conținut caloric scăzut, ape minerale, sucuri de fructe, nectaruri, ceaiuri ready-to-drink, băuturi energizante, cafea ready-to-drink etc. Având cea mai mare rețea de distribuție din lume, compania Coca-Cola este prezentă în peste 200 de țări, consumul produselor companiei depășind 1.8 miliarde de portii pe zi.

Având în vedere angajamentul său de dezvoltare a unor comunități durabile, compania este centrată pe inițiative care contribuie la protejarea mediului înconjurător și conservarea resurselor, încurajarea unui stil de viață activ și echilibrat, crearea unui mediu de lucru sigur pentru angajații noștri și promovarea dezvoltării economice a comunităților unde ne desfășurăm activitatea. Împreună cu partenerii noștri de îmbuteliere, suntem în top 10 angajatori, având peste 700,000 de angajati care fac parte din Sistemul Coca-Cola.

În România, ca în toate țările în care își desfășoară activitatea, Coca-Cola deține și funcționează pe baza unui sistem propriu, incluzând toate verigile necesare producerii și distribuției produselor către consumatori. În România, Sistemul este format din Coca-Cola România (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) și partenerul său Coca-Cola Hellenic (CCH) România, care îmbuteliază și distribuie produsele Coca-Cola sub licența The Coca-Cola Company in România).

Pentru mai multe informații legate de companie puteți vizita site-ul www.thecoca-colacompany.com.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302