Primul restaurant din România cu lista de vinuri recomandată de FSR

Primul restaurant din România cu lista de vinuri recomandată de FSR
person Horeca
access_time_filled

fsrRestaurantul La Pergola din Iași este primul restaurant din România a cărui listă de vinuri este făcută sub îndrumarea și cu expertiza Federației Somelierilor din România. Sergiu Nedelea, președintele FSR ne-a declarat că federația oferă consultanță restaurantelor din România și speră ca din ce în ce mai multe restaurante să aibe liste de vinuri realizate corect atât pentru educarea personalului din restaurante cât și pentru desfătarea oenogastronomică a consumatorilor. 
„Consider că este cel mai bine făcut meniu de vinuri din Iași și un pas în față în încercarea de a schimba ceva și de a educa clienții”, a declarat Claudiu Mărăndici, somelierul care a făcut lista vinurilor pentru restaurantul La Pergola. Claudiu Mărăndici este directorul FSR Moldova.

Restaurantul La Pergola este situat la parterul celui mai mare complex comercial din Iasi, Iulius Mall și are un specific italian.
Federatia Somelierilor România este o asociație profesională, non-profit, din România, care reprezintă somelierii români, promovează valorile și performanța în domeniul profesiei de somelier oferind sprijin prin administrarea și reprezentarea membrilor în activități interne și internaționale.

ser1ser

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302