Profesioniștii din industria cafelei sunt așteptați la TriestEspresso Expo

Profesioniștii din industria cafelei sunt așteptați la TriestEspresso Expo
person Horeca
access_time_filled

triestespresso2014Cel mai important târg business2business dedicat exclusiv industriei cafelei espresso, TriestEspresso Expo își redeschide porțile pentru specialiști, în Trieste, Italia, în perioada 23-25 octombrie 2014. Evenimentul este organizat o dată la 2 ani și se adresează profesioniștilor din industria cafelei din întreaga lume.

Ajuns la a 7-a ediție, târgul și-a construit în timp o reputație puternică în sectorul cafelei, înregistrând o cifră record de 10.000 de vizitatori profesioniști din 85 de țări la ultima ediție din 2012 și impunându-se ca un eveniment de neratat pentru prezentarea și descoperirea celor mai recente evoluții din piață, se precizează într-un comunicat de presă. 65% din vizitatorii TriestEspresso Expo se află în căutarea de noi produse și furnizori și 84% din vizitatori au un rol activ în deciziile de cumpărare.

„TriestEspresso Expo aduce la Trieste cei mai importanți jucători din sector, din 85 de țări”, a declarat Antonio Paoletti, președintele Chamber of Commerce&Aries. 4 din 10 vizitatori sunt străini și, din aceștia, doi vin din Europa Centrală și de Est. „Unul dintre cele mai frapante aspecte, este numărul de vizitatori din alte țări, care demonstrează că Trieste este cu adevărat un eveniment internațional”, a comentat Vanusia Nogueira, CEO Brazil Specialty Coffee Association.

Producători de cafea prăjită, de mașini de cafea, echipamente, accesorii ș.a. vor fi prezenți cu cele mai recente inovații la TriestEspresso. Nu vor lipsi producătorii de cafea verde din cele mai importante arii de producție.

evenimentcafeatrieste

A 7-a ediție TriestEspresso Expo va fi îmbogățită cu numeroase activități: o gamă largă de evenimente de training, oportunități pentru comparații și discuții referitoare la trendurile actuale din sector, pe lângă evenimentele culturale care vor oferi posibilitatea de a savura cafeaua chiar pe străzile din centrul orașului Trieste.

O nouă locație

Nu este întâmplător faptul că acest important eveniment pentru sector are loc în Trieste, gazda unui cluster industrial înalt specializat, unde aproape întreg lanțul de producție al cafelei este reprezentat – rezultatul unei îndelungate tradiții, care datează din secolul al 18-lea, când Trieste era cel mai important port al Imperiului Austro-Ungar.

A 7-a ediție a TriestEspresso Expo va aduce aroma cafelei în vechiul port, chiar lângă magaziile unde sacii de cafea erau depozitați în trecut.

Mai multe informații despre eveniment găsiți AICI.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302