Schimbare în managementul Ursus Breweries

Schimbare în managementul Ursus Breweries
person Horeca
access_time_filled

robertuzuna2Pentru Ursus Breweries, noul an financiar debutează cu o schimbare în echipa de management a companiei. Începând cu luna aprilie 2014, Robert Uzună devine noul Corporate Affairs Director, poziție ocupată până în prezent de Diana Klusch, care preia  un rol cu responsabilități globale, ca Head of Employee Communications în cadrul echipei de Investors and Internal Engagement a SABMiller plc în Marea Britanie.

Din 1 aprilie 2014, Robert Uzună a preluat responsabilitățile departamentului de Corporate Affairs, care asigură funcțiunile de public affairs, dezvoltare durabilă, comunicare internă și externă ale companiei Ursus Breweries. În cadrul acestui departament, Robert Uzună a colaborat cu Diana Klusch încă din 2011, ocupând postul de Public Affairs Manager, iar din 2013, a devenit External Relations Manager, preluând responsabilitatea de comunicare externă.

Noul Corporate Affairs Director este doctor în economie, licențiat în relații economice internaționale și a absolvit studii post-universitare în comunicare și relații publice. De asemenea, a absolvit un master la Universitatea Cambridge din Marea Britanie și a urmat un program de specializare la Universitatea Georgetown din Washington DC, SUA. Înainte de a face parte din echipa berarilor, Robert Uzună a lucrat în diplomație.

În ceea ce privește noua funcție a Dianei Klusch în cadrul grupului SABMiller, din care Ursus Breweries face parte, începând tot din aprilie, ea va face parte din echipa care coordonează comunicarea cu investitorii și comunicarea internă, localizată la Londra, Marea Britanie. Din poziția de Head of Employee Communications, Diana Klusch va contribui la dezvoltarea culturii organizaționale, prin construirea unor programe de implicare și comunicare pentru angajații din entitățile globale ale Grupului.

Despre Ursus Breweries:

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar, Pilsner Urquell și Miller. Contribuția Ursus Breweries la bugetul de stat s-a ridicat la259 milioane euro în 2012, constând în accize, TVA, contribuții la asigurările sociale și alte taxe. SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participații în societăți producătoare de bere sau acorduri de distribuție pe 6 continente. Mărcile Grupului includ beri premium internaționale, cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro și Pilsner Urquell, precum și o gamă excepțională de mărci locale cu poziții de lider, precum Aguila, Castle, Miller Lite, Snow și Tyskie. În afara SUA, SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302