Se deschide Festivalul de Vin, Artă şi Gastronomie PROVINO

Se deschide Festivalul de Vin, Artă şi Gastronomie PROVINO
person Horeca
access_time_filled

Joi, 15 martie, își deschide porțile Festivalul Provino, primul Festival de Vin, Artă și Gastronomie din Transilvania. Festivalul reunește producători, importatori și distribuitori de vinuri, dar și companii din industria conexă și auxiliară, reprezentanți ai segmentului HoReCa, oenologi, somelieri, degustatori autorizați, maeștri bucătari și pasionați de vinuri din Transilvania. Evenimentele de deschidere vor avea loc la Centrul de Expoziții și Conferințe Grand Hotel Napoca, începând cu ora 13.00. 
selectieOrganizat sub forma unui eveniment expozițional, PROVINO își va întâmpina vizitatorii cu peste 300 de vinuri autohtone și internaționale oferite de: Jidvei, Murfatlar, Recaș, Vinarte, Budureasca, Crama Oprișor, Gramma, Nomibo, Domeniile Boieru, Crama Telna, Crama Borha, Vin de Vie, Domeniile Sâmburești, Senator Wine.

Pentru a promova cultura vinului, simultan cu Festivalul PROVINO, la Cluj-Napoca vor fi organizate mai multe evenimente speciale:
ZIUA HORECA – prima zi a Festivalului este zi cu circuit închis, dedicată exclusiv reprezentanților HoReCa din Transilvania, specialiștilor în domeniu și oficialităților publice din regiune.
DEGUSTĂRI COLECTIVE – sesiuni de degustări de 8 până la 10 probe de vin conduse de somelieri din cadrul OSR 2011 și degustători autorizați membri ADAR.
ART, WINE&GASTRONOMY – seri high class cu invitați speciali, în cadrul cărora se promovează vinul, arta și gastronomia.

pro1

PROVINO After Hours BLACK&WINE PARTY – Festivalul de Vin, Artă, Gastronomie prelungește distracția în cea de-a treia zi de festival. La PROVINO After Hours – BLACK&WINE Party expozanții au încă o ocazie de a-și spori vânzările, de a-și prezenta produsele și de a împărtăși consumatorilor unele dintre secretele vinului. Expoziția de vinuri se va transforma pentru vizitatori într-un loc cu muzică bună, unde aceștia pot gusta din mâncărurile și vinurile prezente în festival. Condiția de participare este alegerea unei ținute BLACK&WINE – ținuta de cocktail în culorile vinului preferat.
ȘCOALA VINULUI – Cursurile Școlii Vinului se adresează managerilor, somelierilor, ospătarilor restaurantelor și pensiunilor din Translivania, dar și pasionaților de vin, care vor învăța cum să aprecieze un vin bun, dar și tehnici de servire și asociere a vinului cu mâncarea. Reprezentanții HoReCa beneficiază de cursuri personalizate.

seri2

SHOW-URI GASTRONOMICE ZILNICE – zilnic, bucătari profesioniști vor găti în fața și pentru dumneavoastră.
ABplus Events, organizatorul Festivalului PROVINO, are o experiență de 15 ani pe piața de evenimente din România și are în portofoliul peste 150 de evenimente de mari dimensiuni pentru diferite industrii.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302