Se deschide GoodWine – târg internaţional de vinuri la Bucureşti

Se deschide GoodWine – târg internaţional de vinuri la Bucureşti
person Horeca
access_time_filled

Ediția de toamnă a Târgului Internațional de Vinuri GoodWine își deschide porțile vineri, 23 noiembrie, la Romexpo, și se bucură de o participare de excepție, practic cea mai numeroasă din peisajul evenimentelor de profil organizate în București și în țară, anunță organizatorii.

Din cei peste 100 de expozanți și subexpozanți, producătorii români, importatori, distribuitori și companii din domenii conexe, vor aduce în fața vizitatorilor peste 1000 de vinuri, din care peste 500 vor fi prezentate în premieră vizitatorilor„, se arată într-un comunicat de presă.

expozantigoodwine

Iubitorii de vin vor putea degusta vinuri atât din România, dar și din Franța, Italia, Chile, Africa de Sud, Argentina, Liban, Spania, Noua Zeelandă, Bulgaria, Republica Moldova.

Pe toată perioada târgului vor avea loc show-uri gastro susținute de maeștri bucătari în spațiul dedicat gastronomiei. Preparatele vor fi asociate de somelieri cu vinurile prezente în târg. Pasionații de vin vor putea participa la seminarii și prezentări de vinuri susținute de Asociația Somelierilor din România și Organizația Somelierilor din România 2011, la  etajul Pavilionului C1.

Deschiderea oficială a târgului internațional de vinuri va avea loc vineri, 23 noiembrie, la ora 12.00, în Pavilionul C1 din cadrul Romexpo. La deschidere vor participa reprezentanți ai partenerilor GoodWine, ai expozanților, ai  Asociației Somelierilor din România, ai OSR 2011, organizații din industria vini-viticolă, parteneri media și reprezentanți ai ambasadelor și camerelor de comerț.

goodwine2012

GoodWine este organizat de Pro Active Business Communication și a ajuns la cea ce-a 8-a ediție. Interesul în creștere pentru vinurile premium și cererea din ce în ce mai mare pentru participarea la Târgul Internațional de Vinuri GoodWine a determinat ca ediția a VIII-a a principalului eveniment dedicat vinurilor din România să fie organizat la complexul expozițional Romexpo  (Cele 7 ediții de până acum au fost organizate la World Trade Plaza – Hotel Pullman București).

Programul de vizitare al târgului este următorul: vineri, 23 noiembrie, între orele 12.00 și 19.00, sâmbătă, 24 noiembrie, între orele 10.00 și 19.00 și duminică, 24 noiembrie, între orele 10.00 și 17.00.

Mai multe informații despre expozanții ediției din această toamnă găsiți AICI.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302