Shachar Shaine revine la conducerea URBB

Shachar Shaine revine la conducerea URBB
person Horeca
access_time_filled

ShacharShaineîncepând din 1 februarie, Shachar Shaine, unul dintre cei mai apreciați manageri din industria alimentară, ocupă din nou funcția de Președinte al URBB (United Romanian Breweries Bereprod), companie pe care a mai condus-o în perioada 2004-2010, cu rezultate remarcabile și evoluții anuale constante, informează compania.

Shaine a preluat mandatul de președinte al URBB de la Hezy Ovadia, care a ocupat această funcție timp de 5 ani, din ianuarie 2011 până în prezent.

URBB este unul dintre cei mai mari producători de băuturi de pe piață locală, fiind prezent pe piața berii și a băuturilor răcoritoare. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv mărci premium: pe piața berii mărcile Tuborg, Carlsberg, Holsten, SKOL, Guinness, Kilkenny, cidrul Somersby și Granini pe piața băuturilor răcoritoare.

Sunt încântat să revin la conducerea URBB, fiind compania în cadrul căreia am evoluat mulți ani și cu care practic am crescut din punct de vedere profesional! Obiectivele pe care mi le-am propus pentru acest mandat sunt consolidarea poziției companiei pe piața berii, urmată firesc de creșterea sănătoasă a vânzărilor, printr-o strategie susținută la nivelul extinderii de portofoliu și a activității URBB în România. Astfel, sunt convins că împreună cu întreaga echipă, vom reuși să obținem rezultate din ce în ce mai bune și să menținem URBB pe un trend ascendent”, a declarat Shachar Shaine.

Aflat în România încă din 1999, Shaine a mai ocupat timp de trei ani poziția de Marketing Vice-President URBB și apoi încă doi ani a fost Marketing&Sales Vice-President URBB. Din 2004 până în 2010, a ocupat funcția de Președinte și CEO al companiei.

De la înființarea sa, în 1997, URBB a jucat un rol activ în societate. Fabrica de bere URBB are o capacitate de producție de 2,1 milioane hectolitri, peste 700 de angajați și contribuie anual cu milioane de dolari la economia românească. Mai mult, URBB asigură peste 4.000 de locuri de muncă direct și indirect, prin sistemul de dealeri, distribuitori și furnizori.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302