Starbucks deschide prima cafenea din județul Prahova

Starbucks deschide prima cafenea din județul Prahova
person Horeca
access_time_filled

starbucksploiestiPrima cafenea Starbucks din județul Prahova se deschide începând cu această toamnă, în AFI Palace Ploiești, au anunțat reprezentanții centrului comercial. Noua cafenea va fi amplasată la parterul mallului, dispunând în același timp și de o terasă exterioară ce va funcționa în perioada sezonului cald.

Deschiderea Starbucks face parte din strategia de dezvoltare a centrului comercial prevăzută pentru anul 2016.

După lansarea brand-urilor Pimkie și Tally Weijl în premieră în Prahova, continuăm planurile de dezvoltare din acest an și aducem prima cafenea Starbucks din județ, în AFI Palace Ploiești. Noua locație pe care o vom deschide în toamnă completează portofoliul brandurilor internaționale pe care le găzduim și va veni în întâmpinarea clienților noștri cu o ofertă atractivă de produse apreciate în toată lumea.”, a declarat Oana Vîjială, Mall Manager AFI Palace Ploiești.

Clienții centrului comercial vor putea găsi la Starbucks un meniu variat de băuturi pe bază de cafea aromată, calde sau reci, precum și gustări fresh sau dulci.

Cafenelele noastre sunt poziționate strategic în diverse orașe din România, în locuri în care clienții noștri au gusturi și activități diferite. Vom continua extinderea cu noi locații acolo unde există cerere, unde suntem doriți de către cei care vor să se bucure de aroma cafelei noastre, într-o ambianță unică, în drumul dintre casă și birou.”, a declarat Mateusz Sielecki, Regional Director Starbucks.

în România, Starbucks operează prin AmRest, un dezvoltator internațional de restaurante, prezent în 13 țări, cu un portofoliu vast de branduri cunoscute la nivel mondial (KFC, Pizza Hut, Burger King, Starbucks) și lanțuri unice de restaurante, precum Tagliatella, Blue Frog sau Kabb.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302