Stella Artois – World Draught Masters 2011

Stella Artois – World Draught Masters 2011
person Horeca
access_time_filled

Stella Artois a lansat oficial, la nivel internațional, cea de-a cincisprezecea ediție a competiției sale simbol, World Draught Masters. Barmani și clienți din peste 28 de țări din întreaga lume, inclusiv România, se vor întrece pentru a-și demonstra măiestria în Ritualul celor 9 pași de turnare a berii Stella Artois.  Inspirat din peste șase sute de ani de tradiție în fabricarea berii, acest program anual celebrează măiestria creării și turnării supremei „frumuseți lichide” – potirul perfect de Stella Artois.
stella1
În următoarele luni, se vor derula edițiile regionale și naționale în cadrul cărora concurenții se vor pregăti să-și reprezinte țara la finala mondială a Stella Artois World Draught Masters din Argentina. În România, fazele locale – semifinale – vor fi organizate în București, Timișoara, Craiova și Iași în data de 9 august și în Cluj, Brașov și Constanța pe data de 10 august. Competitorii calificați în semifinale se vor întrece pe 20 august, la club Crush din Mamaia, pentru a fi desemnat barmanul care va reprezenta România la finala mondială.  

9-Step-Pouring-Ritual-Poster-THREE910În acest an, marea finală a evenimentului va fi organizată pe 26 octombrie, la Buenos Aires. Stella Artois continuă, astfel, tradiția lansată de marcă de a extinde constant această competiție dincolo de granițele tării sale de origine, Belgia, către cele mai cosmopolite orașe de pe glob – în 2009, evenimentul a avut loc la New York Public Library, iar finala mondială de anul trecut s-a ținut în faimosul Old Billingsgate din Londra. 

„Așteptăm cu nerăbdare competiția Stella Artois World Draught Masters cu speranța că, și în acest an, România va face o figură frumoasă. Am dat deja o campioană mondială în 2006, avem deci precedentul creat în arta turnării perfecte. Sperăm ca un public cât mai numeros să-i încurajeze pe participanți de-a lungul faimosului ritual în 9 pași, atent urmărit și cu strictețe cântărit de juriul de specialiști”,  a declarat Tiberiu Mercurian, Director de Marketing Bergenbier S. A.
Stella-Chris_Myers
În România, competiția Stella Artois World Draft Master se organizează din anul 1997. La ediția din 2006, titlul mondial de World Draft Master a fost câștigat de românca Mihaela Joița. În luna august, Chris Myers, World Draught Master al ediției 2010, își va începe turneul global ca Ambasador Mondial al Stella Artois menit să împărtășească pasiunea și talentul său în turnarea berii cu aspiranții Draught Masters de pe toate meridianele lumii.
Pentru mai multe informații despre competiția Stella Artois – World Draught Masters 2011 vizitați www.stellaartois.com.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302