Ted’s Coffee Co deschide trei cafenele noi

Ted’s Coffee Co deschide trei cafenele noi
person Horeca
access_time_filled

Lanțul de cafenele Ted’s Coffee Co continuă investițiile și anunță deschiderea a trei noi locații în București, astfel că rețeaua va ajunge la 47 cafenele în luna septembrie.

Noile investiții vor avea loc după ce în ultimele 15 luni au fost lansate 11 locații, unele dintre acestea fiind concepte noi pentru Ted’s Coffee Co, cum ar fi conceptul de cafenea bancară dezvoltat alături de Techventures Bank.

 TEDS COFFEE

“Continuăm investițiile în creșterea rețelei de cafenele și ne dezvoltăm, în principal, prin parteneriate. Ca antreprenor, sunt optimist și cred în puterea parteneriatelor, atât cele strategice, cu alți co-investitori și francizați, cât și parteneriate financiare și investiționale. Două dintre deschiderile din luna septembrie din București vor fi în formate noi și cu suprafețe mai mari,: o cafenea în zona Dorobanți – Piața Romană și a doua în complexul One Floreasca City. A treia cafenea va fi o redeschidere a locației din clădirea de birouri Euro Tower, într-un format nou”, a spus Vasi Andreica, fondator și CEO al Ted’s Coffee Co.

în contextul planurilor de extindere a rețelei de cafenele pentru următorii ani, Ted’s Coffee Co caută francizați alături de care să preia locații existente sau să dezvolte cafenele noi. Astfel, companiavizează în perioada următoare o dezvoltare mixtă a rețelei, atât prin locații proprii, cât și prin francize, cu mai multe tipuri de locații, fiecare dintre acestea cu particularitățile sale și implicit costuri investiționale diferite. Investiția  într-o cafenea este cuprinsă între 50.000 și 100.000 euro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302